Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódásVárosnézések

Wellness Hotel Gyula – élmény a gyereknek, szabadidő a szülőnek

2 perces olvasási idő
TOP 15 csábító wellness szálloda 2021 - kifejezetten nyaraláshoz!

Békés megye ékszerdobozában, azaz Gyula szívében és azon belül is a Körös-parton van egy hotel, ami kiemelkedik a többi családbarát szállás és wellness hotel közül. A Wellness Hotel Gyula ****superior a vendégvélemények és szakmai elbírálás szerint is a legjobbak között van, mi pedig most összeszedtük, pontosan miért is. Egyet előre megsúgunk: a gyerekek nem akarnak majd hazajönni!

Wellness Hotel Gyula – élmény a gyereknek, szabadidő a szülőnek
Wellness Hotel Gyula ****superior

Talán vannak köztetek, akik még ismerték az Agro Hotelt Gyulán – nos, ennek az épületnek a teljes körű átalakítása és felújítása során született meg a város egyetlen négycsillagos superior családbarát szállodája, a Wellness Hotel Gyula. 2018-ban megnyerte az Év Szállása Díjat, és továbbra is nagy népszerűségnek örvend. Talán a tisztaság, a csendes környék, a finom ételek, Gyula városa, a kulturált wellness részleg vagy a szülők ötletei alapján tervezett játszóházak miatt? Valószínűleg mindegyik szerepet játszott benne. 

Wellness Hotel Gyula – élmény a gyereknek, szabadidő a szülőnek
A hotel bejárata

Kik alkotják a Wellness Hotel Gyula ****superior fő vendégkörét?

Mint a legtöbb négy-ötcsillagos wellness hotel esetében, úgy a Wellness Hotel Gyulában is mindenki megtalálja a számításait, életkortól függetlenül. Gyula romantikus belvárosa csábítja a fiatalabb és idősebb párokat, de alapvetően a családos, gyerekes vendégek kedvelt helye ez, mert számukra tényleg minden családbarát szolgáltatás megtalálható. Röviden: igazi gyerekparadicsom ez, ahol a szülők is fel tudnak töltődni!

A gyerekek kedvence: Momó a mókus, és az exkluzív játszóház

De jó is lenne megint gyereknek lenni! – körülbelül ez juthat eszébe azoknak a szülőknek, akik játszó csemetéjükben gyönyörködnek a hotelben. Ugyanis jobbnál-jobb játékokkal várnak, de a lurkók abszolút kedvence a 300 négyzetméteres csigakert játszóház. 

Wellness Hotel Gyula – élmény a gyereknek, szabadidő a szülőnek
Csigakert Játszóház a szállodában

Ha a ti gyereketek is szeret csúszni, mászni, labirintusban matatni és színes labdagolyókban elmerülni, imádni fogja a játszóházat. A kétszintes labirintus, csúszda és labdatenger mellett van ugrálóvár és szivacssarok is. Sőt, itt történik a hotel kabalájának, azaz Momó mókusnak a látogatása is minden kedden, csütörtökön és szombaton!

És akkor még nem említettük az animátorok által tartott programokat, illetve a hetente sorra kerülő olyan foglalkozásokat, mint a minidisco, mesefilm vetítés, kézműves foglalkozás vagy jelmezbál. Ugye, hogy még felnőttként olvasva is kedvet kap hozzá az ember? Semmi vész, a nagyobbak számára is bőven akad játékterep: a Game Zone játékterem léghoki asztallal, versenyautó szimulátorral, Ghost Hunter játékkal, és motoros szimulátorral vár.

Wellness Hotel Gyula – élmény a gyereknek, szabadidő a szülőnek
Jelmezbál Momóval

„Már második alkalommal jártunk itt, most már 1 év körüli gyerkőccel. Gyermekbarát szálloda, nagyon jól felszerelt, segítőkész személyzettel. Mi maximálisan elégedettek voltunk! Köszönjük”

– család kisgyerekkel, 3 nap alapján

A felnőttek kedvence: a Wellness Oázis

Amíg a gyerekek azt se tudják, melyik játékot próbálják ki előbb, addig a szülők lazíthatnak egyet a Wellness Oázisban. Ez nem csak képletesen értendő, hiszen igénybe vehetjük a 3 év felettiek számára biztosított gyermekfelügyelet szolgáltatást is. Mindenesetre a Wellness Oázisban minden van, ami a relaxáláshoz kell: finn- és infraszauna, gőzkamra, beltéri jacuzzi, élménymedence, gyerekmedence, napozóterasz, kozmetikai és masszázsrészleg. 

Wellness Hotel Gyula – élmény a gyereknek, szabadidő a szülőnek

A zöld növények közt ázni tényleg egy kicsit oázis hangulatot áraszt, de ha a medencében való lazulás helyett az aktív fürdés vonz, vegyetek részt egy aquafitness órán, amit hetente háromszor tartanak!

Wellness Hotel Gyula – élmény a gyereknek, szabadidő a szülőnek
Aquafitness a wellness részlegen

A híresen patyolattiszta szobák

Az egyik jellemző, amit a vendégértékelések kiemelnek, az az, hogy kifogástalanul tiszta a szállás. Egy alaposan kitakarított szobába pedig sokkal szívesebben kuckózik be az ember, nem? Nem véletlenül szerepel a legtisztább szállások listáján.

Erkélyes kétágyas szoba

Összesen 68 légkondis szoba áll rendelkezésünkre, azon belül is többféle szoba közül választhatunk foglaláskor: van sima és van erkélyes szoba, van kétlégterű szoba, és háromlégterű lakosztály is. Mindegyikhez biztosítanak fürdőköpenyt! 

„A szoba, illetve a wellness rész tiszta volt. Nem volt túl zsúfolt, így kényelmesen tudtuk használni akár a pezsgőfürdőt, akár a szaunákat. Az étteremben a svédasztal ételei változatosak és finomak voltak. A személyzet is kedves, figyelmes volt.”

– fiatal pár, 3 nap alapján

A teljes ellátástól a bababarát felszerelésig: ezekre a szolgáltatásokra számíthattok

Egy anyának néha nincs is nagyobb pihenés annál, mint amikor nem kell minden nap a konyhában rostokolnia és a főzéssel foglalkoznia. Meg úgy egyáltalán: mindenki szereti, ha csak annyi dolga van, hogy a sok finomság közül kiválassza, mi lesz az aznapi menü. A Büfé Étteremben svédasztalos reggeli, wellness menü ebéd és svédasztalos vacsora biztosított. 

Az étterem

A kínálat sokszínű, a klasszikus magyar fogások mellett egészséges ételek is találhatók. Ha pedig speciális étkezési igényeitek vannak, ez ne tartson vissza: előzetes egyeztetés után eleget tesznek a kéréseiteknek. A teljes ellátás már eleve az árban van, sőt, ennek keretében már az érkezés napján is ebéddel várják a vendégeket! Egy percig sem lesztek éhesek, az biztos.

Lobby

A csábító teljes ellátás mellett sok-sok család- és babarát szolgáltatást kínálnak, ami minden családdal érkezőnek nagyban segíti a kikapcsolódást. Sorolunk egy párat: van babaágy, babakád, babakocsi, etetőszék gyermek étlappal, bili, 24 órában elérhető baba-mama konyha, pelenkázó a közösségi mosdóban, és a többi. A lényeg, hogy ha egészen apró babával érkeztek, akkor is nyugodtak lehettek, mert itt mindenre gondoltak, és mindenről gondoskodnak!

„Nagyon gyerekbarát: játszóházak, gyerek disco, a fürdőben játékok és úszógumi is volt a kicsiknek. A saját babakocsinkat otthon felejtettük, de ez sem volt probléma, mert a szállodában azt is tudtunk bérelni. A felnőttek és a gyerekek is jól szórakozhatnak, pihenhetnek ebben a hotelben.”

– család kisgyerekkel, 3 nap alapján

Gyulai vár, AquaPalota, Körös menti biciklizés? A legjobb programok a környéken

Gyula szlogenje „a történelmi fürdőváros”, de ennél jóval több mindennel büszkélkedhet! A Wellness Hotel Gyula****superior azért is remek választás, mert a város hemzseg a látnivalóktól, és valljuk be, ez hazánk egyik legszebb környéke. A gyulai vár és az Almásy-kastély is egy 10 perc sétára van a hoteltől, de ha tényleg a fürdés miatt jöttetek, irány a híres Várfürdő, és annak családbarát élményfürdője, az AquaPalota! Itt annyi féle medence, csúszda és wellness szolgáltatás van, hogy meg sem kíséreljük felsorolni mindent, itt tudjátok végig bogarászni >> Egy biztos, egyedi hangulata van!

Gyulai Várfürdő

Ha pedig egyetlen szabadtéri programot kellene ajánlanunk, amit mindenképp ki kell próbálni, akkor hezitálás nélkül a biciklizést mondanánk, mert szuper kerékpáros terep található a környéken. A közelben több kijelölt túraútvonal is van, letekerhetjük a Körös menti túrát, elnézhetünk a Wenckheim-kastélyokhoz, de akár a mályvádi őstölgyesbe is kiruccanhatunk! Persze nem kell biciklivel felcihelődni az utazáshoz: a szállodában kölcsönözhetünk kerékpárt.

Kerékpárral a gyulai várnál

Kedvet kaptatok egy üdítő pihenéshez, ahol a lurkók és a felnőttek is ki tudnak kapcsolódni? Akkor irány az egyik legszebb város egyik legszuperebb szállodája, a Wellness Hotel Gyula >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%