Külföldi kalandokCsaládi kiruccanás

10 családbarát szállás Zakopane városában

1 perces olvasási idő

Míg nyáron a tengerpart és a tavak felé veszik a legtöbben az irányt, télen a hegyvidékek vonzzák a legtöbb turistát. Nincs ez másként Zakopane városában sem, ahol az első hóeséstől veszi kezdetét az igazi szezon. Ám a lengyel kisváros amellett, hogy meghitt, romantikus helyszín, családoknak is ideális! Több családbarát szállás, úgy hotelek, mint apartmanok várják a vendégeket Zakopane több pontján, most ezekből válogattunk a teljesség igénye nélkül.

Ne hagyd ki! A világ legnagyobb hólabirintusa épült Zakopane-ban

Zakopane télen

10 családbarát szállás Zakopane városában

Rezydencja Sienkiewiczówka Zakopane

500 méterre a Krupówki sétálóutcától fekszik a Rezydencja Sienkiewiczówka szálláshely, amelyben 2 vagy 3 ágyas szobát, illetve apartmant is foglalhatunk. Gyerekeknek ágyneműt, pelenkázót, fürdetőkádat, asztali etetőszéket és etetőkészletet, kiságyat és játékokat biztosítanak.

Érdekesség: Ebben a házban írta Sienkiewicz 1891-1896 között a Keresztesek regényét.

Apartamenty ApartArt Zakopane

Akár 6 fős, 3 hálótérrel rendelkező apartmant is foglalhatunk ezen a szálláshelyen, ahol mind a síelési, mind a városnézési lehetőség is egyaránt közel fekszik.

Pokoje Zamoyskiego Zakopane

„Szuper kis szállás, a reggeli bőséges. Kisbabával voltunk, egyből adtak kiságyat, felhozták és összerakták! A lépcső miatt nem tudtuk felvinni a babakocsit, de a parkoló pont szembe van így mindig a kocsiba visszaraktuk. A szálláshely pár lépésre van a sétánytól, ami számunkra nagyon kényelmes volt a picivel.” (vendégértékelés a szallas.hu oldalán)

Willa Pod Smrekami Zakopane

Családoknak ideális a Willa Pod Smrekami, ahol választhatunk a 2 hálótérrel rendelkező 5 fős apartman vagy az erdőre néző négyágyas szoba között. A gyerekek garantáltan elfoglalják magukat, hiszen számukra játszótér, játszószoba és babajátékok is rendelkezésre állnak. 4 éves korig ingyenes!

Rezydencja Korona Tatr Zakopane ***

Mesés panoráma, hegyekre néző kilátás! Ez fogadja a vendégeket a háromcsillagos szállodában, ahol családbarát szolgáltatások is igénybe vehetők.

Villa Vita Zakopane

A sétálóutca elején található szállás ideális helyen fekszik, a város legfőbb látnivalói akár gyalog is elérhetők. Családok részére gyerekágyneműt, fürdetőkádat, asztali etetőszéket, kiságyat biztosítanak.

Hotel Willa Pod Skocznią Zakopane***

Ingyenes parkolóhellyel, saját étteremmel, szaunával és gyerekbarát szolgáltatásokkal várja vendégeit a Hotel Willa Pod Skocznia. Kérésre speciális étrenddel szolgálnak az étteremben, lehet választani gyerekmenü, laktózmentes étrend vagy vegetáriánus étrend között.

Willa Kosówka Apartamenty Zakopane

Akár 12 fős, 4 hálótérrel rendelkező apartman is foglalható a Willa Kosówkában, amely ideális nagyobb családok, baráti társaságok részére is. A szálláson szauna és játszószoba is igénybe vehető.

Domki Pod Reglami Zakopane

Mintha egy mese díszletei közé csöppennénk, úgy érezhetjük magunk a 6 fős faházban. A ház külön bejárattal, kandallóval, terasszal, erkéllyel és konyhával, fürdőszobával, parkolóhellyel rendelkezik, emellett jacuzzi, finn szauna és játszótér is rendelkezésre áll.

Kraina Smaku Zakopane

A Kraina Smaku 25 szobája között mindenki megtalálja az ideális méretűt, legyen szó 6, 4 vagy 3 fős családokról. A szálláshoz saját étterem és ingyenes parkoló tartozik, gyerekkel érkezőknek ágyneműt, fürdetőkádat, asztali etetőszéket, kiságyat és játékokat is biztosítanak. 3 éves korig a szállás ingyenes!

Szívesen nézegetnél még családbarát szállásokat? Nézz körül a szallas.hu kínálatában >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%