Vízparti szállásokCsaládi kiruccanásNyári vakációRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongás

15 vízparti szállás, ahol a Körös a kert végében folyik

2 perces olvasási idő

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Körös part Magyarország egyik legszebb vízparti területe. Az Alföldön keresztülfolyó Körös mentén életre kel a természet, és egyfajta jellegzetes nyugalom öleli körbe. Következzen 15 olyan vízparti szállás, amelyek kertjéből vagy teraszáról közvetlenül gyönyörködhetsz a folyóban! Saját stég, parkosított udvar, strandolási, horgászási, csónakázási lehetőség – meglátjátok, a Balatonon túl is van élet!

Körös-parti szálláshelyek >>

Mandala Nyaraló, Békésszentandrás

Kedvelitek a különleges, hangulatos dekorációt? A Mandala Nyaralóház nem hiába kapta ezt a nevet! A mandala motívum kívül-belül számos formában köszön vissza, közvetlenül Indiából származó berendezési és dekorációs tárgyakon keresztül. Maga a nyaraló egy hatalmas ősfás telken található, kilátással a folyóra.

Mandala Nyaraló Békésszentandrás

Aranyszarvas Panzió, Szarvas

100 méteres saját vízpart, esti kivilágítással, wellness szolgáltatások, kilátás a folyóra – mi kell még? A klimatizált apartmanokhoz ráadásul olyan szuper berendezés is tartozik, mint például a pezsgőfürdős sarokkád. Minden apartmannak saját erkélye van, ami a medencékre és a Körösre néz.

Aranyszarvas Panzió

Liget Vendégház, Békésszentandrás

Rögtön a folyó parton, és liget mellett bújik meg ez a barátságos nyaraló. Garantáljuk, hogy a kedvenc helyetek a házban a tágas, földszinti, folyóra néző terasz lesz! Ráadásul nem csak saját stéggel, de saját csónakkal is rendelkeznek, így bármikor kedvetekre evezhettek egyet.

Liget Vendégház

Halász Vendégház, Szarvas

A Holt-Körös hídjánál, az Erzsébet-liget évszázados fáinak árnyékában rejtőzik a vendégház, ami nem csak halászoknak kiváló választás! Van ugyan saját horgászmólója, de ezenfelül lehet strandolni, illetve túrakenut, elektromos hajót és biciklit is kölcsönözni. A házikedvenc is jöhet veletek!

Halász Vendégház, Szarvas, Körös part

Körös-parti szálláshelyek >>

Álomzug Vendégház, Szarvas

Reggelizz kint a teraszon úgy, hogy közben a Körösben gyönyörködsz, közvetlen közelről! A panorámás terasz azonban nem az egyetlen előnye ennek a szállásnak: kültéri medence is akad, valamint 20 méteres saját partszakasz és stég. A vendégház kétszintes, hőszigetelt és összesen 4 férőhelyes.

Melis Nyaralóház, Szarvas

Szuper helyen található a nyaralóház, minden van a közelben: a Szarvasi Arborétummal szemben található, a vízparton, a városközpont és a Szarvasi Gyógyfürdő pedig mindössze 1,5 km távolságra van. Az összkomfortos apartman pár éve épült, és összesen 9 fő befogadására alkalmas.

Melis Nyaralóház, Szarvas

Tudtad? Ha Szarvason foglalsz szállást, 10 % kedvezményt kapsz a Szarvasi Gyógyfürdő belépőjének árából! 

Rózsa Nyaraló, Békésszentandrás, Körös – part

A Szarvasi Arborétum mögött, a Szarvasi-Holt-Köröstől karnyújtásnyira vár a Rózsa Nyaraló, ahol friss levegő és teljes nyugalom, csend vár, mivel távol a város, és szomszédok sincsenek. A kertben lehet szalonnát sütni, a gyerekek pedig imádni fogják a játszóteret és a trambulint. 

Rózsa Nyaraló, Békésszentandrás, Körös part

Horgony Apartman, Szarvas

Felújított, tágas és közvetlen folyóparti apartman a Holt-Körös mentén. A ház úgy van kialakítva, hogy kisebb családok számára és nagyobb baráti társaságoknak egyaránt ideális. A nap végi pihenéshez vegyétek birtokba a terasz napozóágyait, vagy sétáljatok egyet a kivilágított parton!

Horgony Apartman, Szarvas

Pálinkás Vendégház, Békésszentandrás

A Holt-Körös egyik legszebb részén, a Kákafoki-hágónál található az új építésű vendégház, hatalmas, füvesített telken. 3 szobája összesen 14 férőhelyes, de mivel a vendégházat egyszerre csak egy társaságnak adják ki, szobánként nem, így a vendégek nyugalma biztosított. Remek elhelyezkedése miatt gyalogosan is minden elérhető a közelben: élelmiszerbolt, gyógyszertár, de még sörfőzde is!

Pálinkás Vendégház, Békésszentandrás

Rémus Vendégház, Szarvas – Körös part

Ha szeretitek az árnyékot adó ősfákat, a természet hangjait és a zöld látványát, ennél jobb helyet aligha találtok a környéken! Főleg, hogy függőágyak és kerti világítás is tartozik az udvarhoz. Hangulatos faházakban szállhattok meg, 10 méterre a Köröstől. Ha a fürdésen, horgászáson, és csónakázáson kívül szeretnétek még programlehetőséget, ne felejtsétek, hogy egy 10 perc sétával eléritek a A Szarvasi Vízi Színházat!

Rémus Vendégház Szarvas

Füzeskerti Apartmanház, Békésszentandrás

A Körös legkedveltebb félszigetén, a Füzesben várja vendégeit egész évben a Füzeskerti Apartmanház. Az apartmanok különbejáratúak, hangszigeteltek, légkondival felszereltek, és 4 személy elszállásolására alkalmasak. Csendes, nyugodt lakóparkban található, így minden adott egy elvonulósabb, zavartalan vakációhoz!

Füzeskerti Apartmanház, Békésszentandrás

Ákos vendégház, Szarvas – Körös part

Kétszintes ikernyaralóház, ahová akár két baráti család is foglalhat szállást. Relaxálhattok a teraszon lévő hintaágyon, vagy sütkérezhettek a kerti napozóágyakon. A 18 méter hosszú saját vízpart csak pár lépés közvetlenül a kertből.

Ákos vendégház, Szarvas, Körös part

Bencsik Tanya Vendégház, Békésszentandrás

Az egyetlen szállás a listán, amely nem rendelkezik közvetlen partszakasszal a folyón, de ezt többszörösen is kárpótolja! Tanyához illő módon hatalmas telken helyezkedik el, a vendégház pedig tágas, vályogépítésű, részben a múlt századot idézi, de belül tökéletesen felújított. Az épületben szaunák is vannak, a kertben pedig medence és mini játszótér, sőt, egy nomád jurta is, melyben 6 fő fér el! A foglaláshoz jár méhészlátogatás és mézkóstolás, és a minimum 4 éjszakára érkezők még Holt-Körösi kenuzáson is részt vehetnek. Itt tutira nem fogtok unatkozni!

Bencsik Tanya Vendégház, Békésszentandrás

Levendula Vendégház, Békésszentandrás

Felújított, igényesen berendezett vendégház vár Békésszentandrás egyik legszebb vízparti részén. A vendégház nem nagy, de takaros, és saját vízparttal, 16 négyzetméteres stéggel, tűzrakóval rendelkezik. Tökéletes választás egy kisebb családnak!

Levendula Vendégház

Nagyfoki Alfi Nyaraló, Szarvas – Körös part

A Körös Nagyfoki holtágánál, a víz mellett vár a nyaraló, amelyik tetőteres, könnyűszerkezetű és hőszigetelt, így télen-nyáron is kiadható. A vízparton lévő napozóteraszon süttethetitek a hasatokat, miközben alattatok elcsobog a Körös, vagy bográcsozhattok egyet a kiépített tűzrakón. 

Nagyfoki Alfi Nyaraló Szarvas, Körös part

Nyaraltatok már úgy, hogy a kapuból párat lépve a Körös folydogált előttetek? Hűsöljetek a kertben, napozzatok a stégen, ússzatok, sétahajózzatok, horgásszatok a Körösnél!

Körös-parti szálláshelyek, ahol még van szabad hely >>

Tóparti vendégházak saját stéggel -Közel a vízhez, távol a tömegtől>>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%