HorvátországNyári vakációTengerparti szállások

Mediterrán utazás mesés apartmanokkal – Akciós nyaralás Horvátországban

1 perces olvasási idő

A 2023-as nyaralást tervezitek, de még nem tudjátok, merre vegyétek az irányt? Akkor kössétek össze a kellemest a hasznossal! Ezúttal 12 kiváló horvátországi apartmannal készültünk nektek, ahol a frissítő medencék, a csodás kilátások és az árnyas teraszok mellé remek kedvezmények is járnak! Ne szalasszátok el, foglaljatok előre!

1. Apartmani Šimun Zadar

Hívogató lugas tartozik a partközeli Apartmani Šimun Zadar épületéhez, mely 3 barátságos lakással gondoskodik a kellemes vakációról. A legközelebbi étterem csupán 200 méterre fekszik innen, de ha szeretnétek, akkor helyben grillezhettek is vacsorára ezen a pompás ár-érték arányú szálláshelyen.

2. Apartment Daca Vir

Az 56 négyzetméteres, 3 hálószobás és nappalis Apartment Daca Vir összesen 7 vendéget tud kényelmesen elhelyezni. Így családosoknak, baráti társaságoknak tökéletes választás lehet. A légkondicionáló, valamint az árnyas terasz és az erkély a forró nyarakon is hűsítő menedéket nyújtanak.

3. Apartmani Crnčić I. Soline

A mediterrán hangulatot árasztó Apartmani Crnčić I. Solinében modern berendezés és nagyszerű felszereltség uralkodik. Ráadásul alig 300 méterre Kék Zászlós strandra bukkanhattok. Sütögessetek a teraszon vagy hörpintsetek bele a kiváló borokba az erkélyen, a tengerre néző panoráma mellett!

4. Apartmani Igor Crikvenica

Akár 4-en is megpihenhettek az Apartmani Igor Crikvenicában, ahol puha kanapé, nagyképernyős tévé és egy növényfal mögé rejtett terasz teszi teljessé a felhőtlen kikapcsolódásotokat. Egy csobbanásért a tengerbe pedig csak 600 métert kell megtenni. 

5. Családi Apartmanok A Tenger Mellett Kustici

Olyan szálláshely után kutattok, mely közel van az Adriához és ahol békés, nyugodt környezet vesz körül benneteket? Ilyen a Családi Apartmanok A Tenger Mellett Kustici, ahol az összesen 38 férőhelyen 9 barátságos lakás osztozik.

6. Apartments Ante Supetar

Reggelizzetek a tengerre néző balkonon a rattan foteleken ülve vagy a napernyő védelmében a teraszon az Apartments Ante Supetarban! Ezekben az ízlésesen berendezett otthonokban öröm lesz a pihenés.

7. Apartment Pletikosa Trogir

A hullámzó hegyek és a végtelen tenger tárul elétek az Apartment Pletikosa Trogir erkélyéről, ahol extra nagy, 100 négyzetméteres lakótér áll a rendelkezésetekre. Ezenkívül az óváros és a felfrissülést ígérő strandok is karnyújtásnyira lesznek csupán, ha ide foglaltok.

8. Apartment Nicol Zadar

Városnézés vagy strandolás után nincs is jobb döntés, mint visszavonulni az Apartment Nicol Zadar klímás, 4 fős apartmanába. A közelben a fürdőzés mellett teniszezésre, vízibicikli kölcsönzésre, strandröplabdázásra és vitorlázásra is lehetőségetek lesz.  

9. Apartmani Anamaria Okrug Gornji

A könnyen megközelíthető Apartmani Anamaria Okrug Gornji kedves tulajdonosai örömmel látnak vendégül titeket a 2 db 4 fős lakásban. A kedvező elhelyezkedés miatt a strandok és hajókirándulások csupán pár perc sétára esnek innen.

10. Apartmani Bozena Dramalj

2 mesés apartmanba költözhettek be, ha az Apartmani Bozena Dramaljra esik a választásotok. A klímás, erkélyes otthonok jól felszereltek és a szabadtéri sütögetés is megoldható a kertben. A közelben ráadásul étterem és bolt is akad. 

11. Apartmani Zaric Krk

Olvasgassatok napfürdő közben a kristálytiszta medence partján vagy folytassatok éjszakába nyúló beszélgetéseket az erkélyen/teraszon az Apartmani Zaric Krkben! A gyerekek biztosan nagyra értékelik majd a trambulinon való ugrándozást is. 

12. Apartmani Oaza Jadranovo

Grillezzetek az udvaron, majd utána mozogjátok le a felesleges energiákat egy kiadós pingpong csatában az Apartmani Oaza Jadranovoban! A 3 kifogástalan apartman közül bármelyiket választhatjátok, mert mindegyik tökéletesen felszerelt és kényelmes lesz. 

Hol találjátok a legjobb horvátországi strandokat? Mit érdemes megnézni, ha Horvátországban jártok? Mutatjuk:

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
50%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
50%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
84 bejegyzés

A szerzőről
Több mint 10 éve foglalkozom újság- és szövegírással, -szerkesztéssel, valamint kiadványok tördelésével. A szüntelen kíváncsiságom vitt előre, amikor 2019-ben szabadúszóként csatlakoztam a Szallas.hu csapatához. Azóta együtt hódolunk közös szenvedélyünknek, az utazásnak. Az évek alatt 200-nál is több cikket írtam élményekről, valamint szállásokról. Fedezzük fel együtt hazánk kincseit!
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Horvátország

    Ezek a Magyarországhoz legközelebbi homokos tengerpartok Horvátországban

    1 perces olvasási idő
    Horvátország

    Húsvéti kiruccanás Horvátországba

    2 perces olvasási idő
    Wellness + Hotelek

    Cölöpsétány, függőhíd és mesés várak: 10 wellness hotel, csodaszép kirándulóhelyekkel

    2 perces olvasási idő