Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásÍzkalandNyári vakációRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongás

„Ilyen minőséget várok el minden szálláshelytől!” – Sárvár és Bükfürdő

1 perces olvasási idő
Wellnesshotelek a pünkösdi hétvégére
Hotel Piroska Bükfürdő ****

Magyarország területén számos fürdővárost találunk, ahol télen-nyáron hódolhatunk a vizes sportoknak és relaxálhatunk a gyógyizekben, termálvizekben. A Dunántúl két népszerű fürdőhelye, Sárvár és Bükfürdő azonban nem csak strandoknak és gyógyfürdőknek ad otthont, hanem a kitűnő wellness hotelek és apartmanok között is kedvünkre válogathatunk.

Ráadásul aki 2019. február 24-ig foglalja le szállását, előfoglalási kedvezményt kap. Ha pedig nem vagy elégedett a szolgáltatások minőségével és nem azt kaptad, ami az akcióban résztvevő szálláshelyek adatlapján található, most visszakaphatod a foglalás árát. 100 % garancia – 100 % elégedettség! További részletek az akcióról >>

Szállások Bükfürdőn

Danubius Health Spa Resort Bük Bükfürdő  ****

hotel, bükfürdő
Danubius Health Spa Resort Bük Bükfürdő ****

Vendégeink értékelése: „Voltunk már a szállodában, most sem csalódtam! Tökéletes, minden igényt kielégítő kikapcsolódás az egész család számára. A két gyermekem csak ide akar jönni mindig! Köszönünk mindent!” 

Foglald le a család bükfürdői pihenését! >>

Hotel Piroska Bükfürdő ****

hotel, bükfürdő
Hotel Piroska Bükfürdő ****

Vendégeink értékelése: ” Nagyon kedves személyzet, wellness szolgáltatás kiváló. Félpanziós ellátásunk volt, igazán választékos reggeli és vacsora kínálatban volt részünk, az ételek finomak voltak. Recepción készséges, segítőkész munkatársak. Jól éreztük magunkat, ajánlom ismerőseimnek is. Csak így tovább Hotel Piroska, akkor nem lesz hiány vendégekből!”

Kattints további részletekért >>

Bajor Panzió Étterem Aparthotel Bükfürdő ***

hotel, bükfürdő
Bajor Panzió Étterem Aparthotel Bükfürdő ***

A Bajor Panzió Étterem Aparthotel Bük-Bükfürdő egyik legelegánsabb panziója, mely családias hangulatával elbűvöl! Igényes, tiszta szobákkal, kamerás udvari biztonságos parkolóval, büféreggelivel vagy félpanzióval, akciós árakkal, és házias ízekkel várja vendégeit!

Még több fotó a bükfürdői szállásról >>

Szállások Sárváron

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ****

hotel, Sárvár
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ****

A Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa Hotel, a híres Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő közvetlen szomszédságában fekszik, a vendégek egy folyosón keresztül sétálhatnak át a fürdőbe, akár egy köntösben. A hotel 236 szobával rendelkezik: megtalálhatóak kétágyas és családi szobák egyaránt. Szobák nagy része pótágyazható, kisgyermekek részére babaágyat biztosítanak.

További részletek a szállodáról >>

Azúr Apartmanház Sárvár

apartmanház, sárvár
Azúr Apartmanház Sárvár

Vendégeink értékelése: „Minden közel van, mégis csendes. Az épület és az apartman modern, kényelmes, tiszta, jól felszerelt. A fürdő gyalog 5 perc, a csónakázó tó, a vár és a központ is rövid sétával elérhető. Ilyen minőséget várok el minden szálláshelytől!”

Még több fotó az apartmanokról >>

Hotel Aqua Sárvár ***

hotel, sárvár
Hotel Aqua Sárvár***

A 2004-ben épült Hotel Aqua *** családias környezetben, egész évben várja a kedves vendégeket a nyugat-magyarországi kisvárosban, Sárváron. A háromcsillagos szálloda közel található a Sárvári Wellness- és Gyógyfürdőhöz, gyalog csupán 3 percre! A hotel teljes egészében klimatizált, lifttel ellátott. A 21 szoba többsége erkélyes, 2018-ban átfogó belső felújításon estek át. 

Kattints a további részletekért! >>

Cherry Apartmanház Sárvár

apartman, Sárvár
Cherry Apartmanház Sárvár

Vendégeink értékelése: „Három gyerekkel voltunk. Öten kényelmesen elfértünk. A szállás pont olyan, mint a képeken. Szép, tiszta, modern, jól felszerelt. A képek alapján látszott, hogy egy családbarát hely. A tulaj minden értékelésre reagál. Ebből is látszik, hogy komolyan veszi, amit csinál. Minket meggyőzött. Szeretnénk nyáron is visszamenni.”

Tovább az apartmanház oldalára >>

Danubius Health Spa Resort Sárvár

hotel, sárvár
Danubius Health Spa Resort Sárvár

Gyönyörű zöld környezetben, a hotel kertjéből nyíló 200 éves Sárvári Arborétum mellett található a Danubius Healts Spa Resort. Kényeztesd magad pihentető és fiatalító kezelésekkel a szálloda fürdőjében, próbáld ki a termálmedencét, a kerti medencét és élményfürdőt, relaxálj a szaunavilágban és kóstold meg a csábító ízeket a szálloda éttermében!

További részletek és információk >>

Aloe Apartman Sárvár

apartman, sárvár
Aloe Apartman Sárvár

Vendégeink értékelése:
„Az apartman tényleg nagyon jól felszerelt (sütő, mikró , vízforraló, melegszendv.sütő, mosogatógép, fagyasztós hűtő, ruhaszárító, hajszárító, törölköző stb…) , minden apróságra figyeltek. És hogy mi az apróság? pl.: hogy van a mosogatógéphez tabletta is, vagy ruhaszárítóhoz csipeszek, wc-ben illatosító spray, papírtörlő, mosogatószerek, a teraszon lévő székekbe párna, takaró, stb…Plusz gesztusként a Philips podos kávéfőző mellett odakészítve a kávé. Egy szóval szuper volt minden, ha valamikor megint Sárváron nyaralnánk, biztos, hogy itt szeretnénk megszállni.”

Még több fotó a sárvári apartmanról >>

Tinódi Fogadó és Étterem Sárvár

sárvár, szállás
Tinódi Fogadó és Étterem Sárvár

A családias hangulatú hotel a város központjában található, 5 percnyire a vártól. A 15 praktikusan berendezett szoba mindegyikéhez tartozik zuhanyzó, WC, valamint TV és hűtőszekrény. Az étteremben magyar specialitásokkal, hétvégenként élőzenével, nyáron kerthelyiséggel várják a vendégeket.

További részletek a fogadóról >> 

A fentieken kívül további szálláshelyek vállalnak 100 % garanciát a szolgáltatásaikért. Válaszd ki a számodra legjobb helyet és foglald le wellness pihenésed február 24-ig előfoglalási kedvezménnyel! Az akcióban szereplő további hotelek listája >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%