Kedvenc szállásokCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

10 remek last minute szállás, ahol 12000 forint alatt kihozhatsz egy éjszakát

1 perces olvasási idő

Most kaptál észbe, hogy hamarosan kezdődik a szabadságod, de nincs megszervezve a nyaralás? Semmi gond, a last minute szállásfoglalás épp erre való! Össze is gyűjtöttünk neked 10 szuper vízparti, hegyvidéki és városi szállást, amelyek még elérhetőek közeli időpontokra, ráadásul fejenként 12000 forintba sem kerül náluk egy éjszaka.  

Last minute vízparti szállások 

1. Ezo Apartman Balatonberény

Vidám hangulatú apartman vár benneteket a Balatontól 5 perc sétára a déli part egyik leghangulatosabb településén. Egy strandolós nap végén süthettek szalonnát a kertben, grillezhettek, sőt, egy különleges wellness élményt, a lávaköves orvosi masszázságyat is kipróbálhatjátok.

Balatonberényi látnivalók >>

2. Karát Panzió Balatongyörök

Mutatunk egy szuper last minute bababarát szálláshelyet a Balaton északi partján, amit az egész család imádni fog. Közel a vízpart, a kicsiket játékok várják, a kényelmes szobákban és a wellness részlegen pedig tökéletes feltöltődésben lesz részetek.

Balatongyörök programkínálata >>

3. Fortuna Wellness Vendégház Abádszalók

Nyaralj last minute a Tisza-tónál, ahol kerékpárosok, horgászok és vízi élményekre vágyók egyaránt megtalálják a tökéletes kikapcsolódási lehetőséget. Az aktív vagy épp lazulós napokhoz pompás bázisotok lesz a barátságos hangulatú Fortuna Wellness Vendégház, amely pár percre található a strandtól és a nyüzsgő városközponttól.

Programtippek Abádszalókon >>

Tisza-tavi élmények >>

4. Rozika Vendégház Sukoró

Valódi időutazásra indulhattok ebben a bűbájos, sukorói parasztházban, amely rögtön elrabolja majd a szíveteket. Csodás last minute falusi szálláshely a Velencei-tó közelében, ahol élmény a nyaralás, ráadásul mellette fut a tókerülő kerékpárút és számos túraútvonal.

Még több program Sukorón és környékén >>

Last minute szállások városlátogatáshoz

5. Triola Vendégház Eger

Az ország egyik legnépszerűbb városának zöldövezetében várja a családokat, társaságokat ez a last minute szállás, ahol még ingyenesen használható kávéautomata is rendelkezésére áll a fekete szerelmeseinek. Igényes és kényelmes szállásotok lesz itt Egerben, ahonnan csak pár perc a belváros, és bejárhatjátok a Bükk szépséges tájait.

A Váron kívül ez mind vár Egerben >>

6.  Vision Apartments Budapest

Igényes és modern apartmant találtok a főváros egyik legdizájnosabb lakónegyedében, a Corvin sétányon. A tökéletesen felszerelt last minute budapesti szállás családok számára is kitűnő, hiszen babagondozási kellékeket is biztosít. Budapest felfedezése sem jelent majd gondot, hiszen innen gyalogosan eléritek a belvárost és a Duna-partot egyaránt.

Programok Budapesten >>

7. Gellény Lux Apartman Gyula

A legtökéletesebb helyen, gyalogos távolságra a Vártól és a Várfürdőtől kínál színvonalas last minute apartmanokat ez a gyulai szálláshely. A hangulatos udvaron grillezésre, bográcsozásra, szalonnasütésre egyaránt lehetőségetek lesz, a hívogató kerti bútorok pedig a rég várt lazulás élményét ígérik.

Programok, éttermek és látnivalók a történelmi fürdővárosban >>

Last minute hegyvidéki szállások

8. Csigaház Panzió Szilvásvárad

Ebbe a csigaházba szívesen bújsz majd be te is, hiszen a tágas, világos szobák kellemes, nyugalmas hangulatot árasztanak. Ha pedig kibújsz belőle, a Bükk legszebb tájain barangolhatsz, vagy üldögélhetsz a szuper fedett teraszon egy pohár bort kortyolgatva. A kisgyermekesek pihenését számos babagondozási felszerelés is könnyíti.

Top programok Szilvásváradon >>

9. Magdi Vendégház Diósjenő

A Börzsöny lábánál találod ezt az önálló, egyben kibérelhető hegyvidéki szálláshelyet, amely ideális választás túrázást kedvelő családok számára. A szépen gondozott kertben filagória és játszótér is áll, az üvegablakos terasz pedig önmagában is látványosság. Pihenjetek nagyokat, aztán irány a közeli Csóványos meghódítása!

Diósjenő látnivalók >>

10. Őrségi Malom Panzió Bajánsenye

Kiváló ízléssel berendezett, hangulatos panzióban bújhattok el a világ elől az Őrségben, akár párosan, akár családdal keresitek a legjobb last minute szálláshelyet. Az egykori malom és az azt körülvevő táj tökéletes pihenést ígér. Ha van kedvetek, akár a közeli Szlovéniába is gyorsan átruccanhattok. 

Programok Bajánsenye közelében >>

Az Őrség kihagyhatatlan kincsei >>

Reméljük, sikerült megnyugtatnunk téged, hogy az utolsó pillanatban is találhatsz számos remek szálláshelyet. Foglald is le a számotokra legjobbat széles kínálatunkból, és induljon a nyaralás! >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
67%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
33%
77 bejegyzés

A szerzőről
Két éve vagyok tagja a Szallas.hu blogíró csapatának. Ez idő alatt Olvasóinkat elkalauzolhattam már Magyarország és Horvátország bámulatosan szép tájaira, pompás éttermeibe és illatos cukrászdáiba. Szabadidőmet legszívesebben a családom körében töltöm, szeretünk túrázni, új tájakat felfedezni. Szívem csücske az ezerarcú Balaton, melyet második otthonomnak nevezhetek.
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    9.8
    Kedvenc szállások

    Mediterrán pihenés Gyulán

    1 perces olvasási idő
    Toplisták

    Tavaszi-nyári bakancslista – 30+ szuper látnivaló, amit muszáj megnézned

    2 perces olvasási idő
    Wellness + Hotelek

    TOP 50 családbarát wellness hotel – íme a Blog.szallas.hu országos összeállítása

    9 perces olvasási idő