Tengerparti szállásokCsaládi kiruccanásHorvátországNyári vakációRomantikus kikapcsolódás

Ezek a legjobb horvát apartmanok a tengerparton

2 perces olvasási idő
legjobb horvát apartmanok

Horvátország még mindig a legkedveltebb tengerparti úti cél a magyarok körében, ami nem csoda, hiszen szomszédos ország lévén közel van és a magyar pénztárca számára is megfizethető. Ahhoz, hogy még olcsóbban tudjunk nyaralni, érdemes időben elkezdeni a tervezést és a foglalást!

legjobb horvát apartmanok
Horvátország az egyk legnépszerűbb nyári úti cél a magyarok körében

Az alábbiakban a TOP tengerparti, vagyis a legjobb horvát apartmanok és hotel közül válogattunk az olcsótól a luxus kategóriáig. Nektek nincs is más dolgotok, mint kiválasztani a legkedvezőbb ajánlatot és mihamarabb lefoglalni a szállást a nyaralás idejére. Irány a horvát tengerpart!

Legjobb horvát apartmanok

Külön-külön összegyűjtöttük az olcsóbb szállásokat, a luxuskategóriás apartmanokat, a családbarát helyeket és azokat a szállásokat, amelyeket főleg baráti társaságoknak ajánlunk. Lehet válogatni!

1. Olcsó apartmanok Horvátországban

Apartmani Tatjana Rovinj

Budapesttől 590 km-re, alig 6 órás autóútra található Rovinj, az Isztriai-félsziget gyöngyszeme. Az Apartmani Tatjana ár-érték arányban kiváló választás lehet azoknak, akiknek fontos a nyugodt, barátságos légkör. A szálláshely 300 méterre található a Kék Zászlós strandtól, 3 éven aluli gyerekeknek pedig ingyenes a szállás.

Kattints a további részletekért >>

legjobb horvát apartmanok
Apartmani Tatjana Rovinj

Apartman Roko Bibinje

Zadartól mindössze 4 km-re található Bibinje és a Roko apartmanok, amelyek közvetlenül a tengerpartján vannak, mindössze 10 méterre a strandtól. Mindegyik apartmannak saját bejárata van, és külön-külön terasza, amely csodálatos kilátást biztosít a méltán híres zadari naplementére, ami Alfred Hitchcock szerint a legszebb a világon.

Vendégértékelés a szallas.hu oldalán: “Azt kaptuk, amit ígértek. A part tényleg húsz lépés, nem kell cuccolni, egy törcsivel mentünk strandolni. Ez nagy előny. A tulajok nagyon közvetlen, barátságos emberek. Hűvös apartmannal vártak, ez plusz pont. Így az értékelésem 11.”

Tovább az apartman oldalára >>

Apartman Roko Bibinje
Még több olcsó szálláshelyet keresel? Nézz körül a szallas.hu oldalán és válogass a legjobb horvát apartmanok közül! >>

2. Legjobb horvát luxus apartmanok

Apartments Zitna Vir

Grillezési lehetőséggel és tengerparti kilátással várja vendégeit a Zitna apartman Vir szigetén, ahol a strandtól alig 100 méterre található a szálláshely. A 3 apartmanban összesen 10 fő elszállásolására van lehetőség, ezért baráti társaságoknak, nagyobb családoknak is kiváló lehet.

TIPP: Ha szeptemberre foglalsz szállást, még kedvezőbb az ár!

Tovább az apartman oldalára >>

Arbiana Hotel Rab ****

Rab festői szigetén, szinte közvetlenül a tenger partján áll az Arbiana Hotel, amely négycsillagos szolgáltatásokkal és wellness részleggel várja a vendégeket. A kutyabarát hotel április 11. és október 25. között tart nyitva, ha szeptemberben foglalsz, kedvezményes áron élvezheted a luxust!

Még több fotó és információ itt érhető el >>

Apartmani Frajona Malinska

50 méterre a Kék Zászlós strandtól, mesés tengerre néző panorámával várja vendégeit a Frajona apartman. A szálláshely 15 éves korig ingyenes!

Vendégértékelés a szallas.hu oldalán:
„Nagyon jól felszerelt apartman 4 fős család számára. Minden nap törülközőcsere volt. Rendkívül barátságos volt mindenki, ajándékokkal kedveskedtek nekünk, megtekinthettük az apartman alatt elhelyezkedő borászatukat, és megkóstolhattuk ízletes boraikat. Nagyon közel volt minden- a part, bolt, étterem, és a forgalmas kikötő – pár percnyi sétával mindenhova eljutottunk, az autót nem is használtuk egész héten. Bármikor szívesen visszatérnénk ide.”

Tovább az apartman oldalára >>

3. Legjobb családi apartmanok Horvátországban

Pansion Tota Starigrad

Te is gyakran álmodozol arról, hogy a reggeli kávét tengerre néző teraszon fogyasztod el? A Tota panzióban ez nem álom, a starigradi szálláshelyen ugyanis a tengerpart közvetlen közelében található, mesés kilátással a kikötőre. A homokos tengerpart alig 100 méterre található innen és egy finom ebédért sem kell sokat sétálni: a szálláshely ugyanis saját étteremmel rendelkezik.

Kattints a további részletekért >>

Apartmani Zoka Vir

A Vir szigetén lévő Zoka apartmanban összesen 22 fő kényelmes elszállásolására van lehetőség, így mind baráti társaságok, mind családok részére kitűnő választás lehet. A szallas.hu oldalára érkezett vendégértékelés szerint „Tágas apartman, kiváló ár-érték arány, kedves házigazda. A strandok közel vannak, könnyen megközelíthetőek. Több bevásárlási lehetőség is van a közelben. Maximálisan ajánlott.”

Még több információ a szállásról >>

Beach Apartment Zadar

Széf, vasalási lehetőség és szabadtéri grillezés (ingyenes faszénnel) is rendelkezésre áll a zadari Beach Apartment szálláshelyen. A 3 db apartmanban összesen 8 fő fér el kényelmesen, így akár egy nagyobb család is kibérelheti a teljes házat. A gyerekbarát szálláshelyen gyerekágynemű, asztali etetőszék és kiságy biztosított.

Kattints a további részletekért >>

Apartmani Sandra Lopar

Gyerekes családoknak és babával érkezőknek is tökéletes választás lehet a lopari Sandra apartman, amely a homokos tengerparttól mindössze 50 méterre fekszik. A kertben grillezési lehetőség és filagória van, aki pedig hajókázni szeretne, szintén pár lépést kell csak megtennie a hajóbérléshez.

Vendégértékelés a szallas.hu oldalán: „Kedves, segítőkész volt a szállásadó. Tiszta szobák, rendezett környezet. A homokos tengerpart az apartmannal szemben van 5 perc séta. A víz lassan mélyül így kicsi gyerekkel kiváló, a nagyobbak meg tudtak búvárkodni. Mi teljes mértékben meg voltunk elégedve mindennel, nem is találhattunk volna jobb szállást.”

További hasznos információk a szállásról >>

Még több családbarát apartmant keresel? Nézz körül a szallas.hu oldalán és válogass a legjobb horvát apartmanok közül! >>

4. Apartmanok baráti társaságoknak

Apartmani Lorencin Medulin

Budapesttől 600 km-re fekszik az Isztriai-félsziget népszerű üdülővárosa, Medulin. Itt található a Lorencin apartman, ahol akár egyetlen baráti társaság (max. 16 fő) is kényelmesen elfér. A kerthelyiségben grillezési lehetőség van, de egy jó étteremért sem kell sokat sétálni: a belváros 300 méterre található innen. A szállás bababarát hely, gyerekágyneműt, pelenkázót, fürdetőkádat és kiságyat is biztosítanak kérés esetén.

Kattints a további részletekért >>

Apartmani Ivanka Trogir Okrug Gornji

A kutyával érkező vendégeket is szívesen látja az Ivanka apartman, amely Trogir közelében, mesés környezetben fekszik. A szállás 2 éves korig ingyenes. További nagy előnye, hogy a foglalás részben lemondható, emellett a foglalási díj nagy részét elég a helyszínen megfizetni.

TIPP: Válaszd a tengerre néző apartmant és ébredj minden reggel a végtelen kék látványára!

Még több fotó és információ a szállásról >>

Nem sikerült eldönteni, melyik városba utazz? Olvasd el korábbi írásainkat Horvátországról!


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%