Wellness + Hotelek

Játssz velünk, és tölts pihentető napokat Harkányban!

1 perces olvasási idő

Legyen szerencséd, és kezdd 2023-at egy játékkal! Nyerj egy csodás, élményekkel teli, 2 főre szóló, 2 éjszakás, világtól elbújós wellness-hétvégét Harkány egyik meseszerű, dél-tiroli stílusú szállójába, a Wellness Hotel Kager Harkányba!

Mit tartalmaz a csomag?

  • 2 éjszakára szóló szállást 2 főre a hotel egyik franciaágyas szobájában.
  • Svédasztalos reggelit és vacsorát, vagy kellő létszám hiányában menüválasztásos étkezést.
  • Szezonális (júniustól szeptemberig) kültéri medence használatot.
  • A beltéri pezsgőfürdők, szaunák (infra, finn, aroma), gőzkabin, fitneszterem, a fürdőköpenyek és szaunatörölközők használatát.
  • A wireless internet használatát.
  • A biztonságos, zárt parkoló használatát.
  • Üdvözlőitalt vagy 2*15 perces napfürdő használatot. 

Meddig érvényes az utalvány?

Az utalvány 2023.06.30-ig használható fel hétköznapokon és hétvégéken is.

Mekkora értékű a nyeremény?

A nyertes számára a Wellness Hotel Kager Harkány 92 000 Ft értékben ajánlott fel pihenést. 

 Hogyan vehetsz részt a játékban?

A lehető legkönnyebben: kattints a hivatkozásra, és kövesd az utasításokat! Az adataid megadása után egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod. Ezzel pedig esélyed nyílik a 92 000 Ft-os utalvány megnyerésére.

Mikor sorsoljuk ki a nyertest?

2023. február 7. 

Miért érdemes a Wellness Hotel Kager Harkányban pihenni?

A Magyarország egyik legjelentősebb fürdővárosában, Harkányban található Kager Hotel dél-tiroli küllemével, fából készült bútorokkal berendezett szobáival, és osztrák gasztronómiai meglepetésekkel is kényezteti vendégeit.

A hotel wellness-részlege kellemes relaxálást kínál a különböző szaunák és pezsgőfürdők szerelmeseinek. A harkányi termálfürdő közelsége pedig azok számára is vonzóvá teheti, akik kifejezetten a kénes víz jótékony hatása miatt érkeznek a fürdővárosba. 

Ha Harkány, akkor ezeket ne hagyd ki!

Ha Harkányban töltesz pár napot, akkor a 2003-ban felújított Harkányi Gyógyfürdő kötelező program. A 34-38 fokos víz lehetővé teszi, hogy a legnagyobb zimankóban is élvezhesd a termálvíz gyógyító erejét.

De ha a családostól kerekedtetek fel, akkor is biztosan mindenki élvezni fogja ezt a fürdőt. A gyerekvilág részlegen ugyanis vízeséssel és kincses barlanggal megspékelt pancsoló, két nyitott élménymedence és egy kalózhajós-vízágyús gyerekmedence nyújt szórakoztató órákat a legkisebbeknek. 

Harkány tökéletes kiindulópontja a környéket felfedező csillagtúráknak is. Ismerkedj meg a legmediterránabb borvidékünk, Villány legjobb borászataival, vagy csak csodáld meg egy pohár borral a kezedben a Villányi-hegység lankáit.

Fedezd fel a Siklósi vár ódon falait vagy hagyd, hogy átitasson az áhítat a Máriagyűdi Kegytemplom hűvös falai között. Innen akár még a sokszínű Pécs is elérhető távolságban van, ahol a Zsolnay Kulturális Negyed, a TV-torony vagy a Mecseki Parkerdő csak téged vár. 

Kihagyhatatlan látnivalók Pécsen, a kultúra városában >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%