Wellness + HotelekNyári vakációRomantikus búvóhelyekRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongásToplisták

TOP 10 romantikus hotel Magyarországon

2 perces olvasási idő

Ki mondta, hogy egy romantikus pihenéshez alkalom kell? Talán a mai nap a legjobb alkalom megszökni a hétköznapok elől, és eltölteni néhány romantikus napot kettesben- gyerekek, határidők és munka nélkül. Romantikus hotelek, wellness szállások és egyedi hangulatú vendégházak, apartmanok kínálnak pihenést Szilvásváradtól Tihanyig, érdemes körülnézni és mihamarabb foglalni 😉

La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad ****

La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad ****

Az Egertől 25 km-re, Szilvásváradon található La Contessa Kastélyhotel – a Pallavicini őrgrófi család egykori birtoka – a rég letűnt idők eleganciáját és nyugalmát kínálja 80 kétágyas szobájával és 650 m2-es wellness részlegével. A szobákban elegáns olasz bútorok és nemes anyagú függönyök garantálják a hamisítatlan kastély élményt, melyek a modern kor elvárásainak megfelelően kerültek kialakításra. A Bükk lábánál, a közel 7 hektáros ősparkban fekvő, több száz éves múltra visszatekintő neobarokk kastély 2009 óta megújulva, ugyanakkor régi pompáját megőrizve köszönti Vendégeit.

További részletek és foglalás ⇒

Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár

Elegancia, kényelem, élmények. Ha szeretné önmagát, szeretteit, munkatársait megajándékozni néhány felejthetetlen nappal, látogasson el Magyarország egyik legszebb vidékére, a Mátra domborulatai között megbújó ékszerdobozba, Parádsasvárra a Kastélyhotel Sasvárba.

Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár

Az 53 szoba és 5 lakosztály kialakításánál arra törekedtünk, hogy vendégeink a legnagyobb kényelemben és nyugalomban tölthessék el nálunk napjaikat.

További részletek és foglalás ⇒

Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Mátraháza ****+superior

A Residence Ózon****superior Conference & Wellness Hotel, Mátraháza Budapesttől csupán 80 km-re a Kékes lábánál Mátraházán, 710 méterre a tengerszint felett várja kedves vendégeit. Lenyűgöző hegyvidéki környezet teszi teljessé a romantikus hotel adta élményeket.

A lenyűgöző kilátáshoz visszafogott elegancia társul

A szálloda varázslatos hegyvidéki környezetben, egy 3,2 hektáros ősfás erdei szabadidőpark ölelésében helyezkedik el. Az impozáns épület majd minden szegletéből egyedülálló kékesi panoráma nyújt felejthetetlen élményt. Az interieur letisztult formavilága, a földszínek alkalmazása és nem utolsó sorban a rengeteg természetes fény az otthonosság és melegség érzetét keltik. Ebben az inspiráló környezetben, 67 standrad kétágyas szoba, 2 családi szoba, 5 deluxe szoba, 2 deluxe superior szoba és 3 lakosztály biztosít tökéletes kényelmet.

További részletek és foglalás ⇒

Levendula Vendégház Alsópetény

Budapesttől 55 km távolságra, a dél-cserháti dombok lankái között meghúzódó Alsópetény ideális hely a pihenést, kikapcsolódást keresők számára. A környék bővelkedik látnivalókban és számos kirándulási lehetőséget is kínál.

Levendula Vendégház, Alsópetény

A teljesen felújított Levendula Vendégház Alsópetény központjában, egész éves nyitva tartással várja kedves vendégeit. Nevét a kertben illatozó ezer tő levendula bokorról kapta. A Vendégház két külön bejáratú házrészből áll. Mindegyikben kettő, kétágyas, saját WC-vel és zuhanyzós fürdőszobával rendelkező szoba, valamint teljesen felszerelt konyha található.

További részletek és foglalás ⇒

Naphegy Vendégház Zebegény

A vendégház a Dunakanyar legszebb településén, Zebegényben, a Duna közelében, csodálatos erdei környezetben található. Különleges hangulata a tájbaillő egyedi tervezésnek és a természetes anyagok harmonikus felhasználásának köszönhető.

Naphegy Vendégház, zebegény

A nyitott, loft jellegű belső teret a különleges, egyedi készítésű ázsiai bútorok osztják meg .
Az apartman ékessége a fürdőszoba és az azt elválasztó gyönyörű, kézzel festett-faragott indonéz teakfa ajtó. Egyedülálló élményt nyújt a fadézsában egy gyertyafényes meleg fürdő, az ablakból a sűrű erdő látványa, madárcsicsergés: a tökéletes nyugalom .
Szeretettel várjuk a természetszerető, pihenni és romantikus hangulatra vágyó családokat, párokat és kisebb baráti társaságokat, jóga csoportokat.

További részletek és foglalás ⇒

Aranygombos Fogadó Telkibánya

Az Aranygombos Fogadó a Zempléni-hegység északi emelkedői között Telkibányán helyezkedik el. A Fogadó a falu központjától néhány lépésre mégis erdőkkel övezve nyújt lehetőséget a pihenésre, szórakozásra és rekreációra. Telkibánya Miskolctól 70 km-re, Kassától 30 km-re található magában hordozza a vidéki hangulatot és a modernitást egyszerre.

Aranygombos Fogadó, Telkibánya

Négy épületből álló épület együttesünk több kategóriában nyújt szálláslehetőséget, standard szobákkal, családi apartman jellegű szobákkal valamint földszinti udvarról nyíló szobákkal várjuk vendégeinket.

Wellness részlegünk számos szolgáltatással kívánja élvezetessé tenni a nálunk töltött időt. A „B” épületünkben fedett, fűtött medence, jakuzzi, szauna, szolárium, relax point (víz feletti masszázs), a parkosított belső udvaron nyitott medence és napozó áll rendelkezésre. A Baldea udvar Bali hangulatát csempészi a vidéki környezetbe, a belső udvart modern berendezésű szobák szegélyezik, ahol fűtött vizű úszómedence, jakuzzi található, a pihenést kényelmes rattan bútorok teszik tökéletessé. A fedett belső részben a külső-belső koktélbár mellett kozmetika, masszázsterem és fényterápiás szauna kapott helyet.

További részletek és foglalás ⇒

Hotel Narád & Park Mátraszentimre ****

A négycsillagos Hotel Narád & Park 810 m-es magasságban, gyönyörű erdei környezetben helyezkedik el. Mátraszentimre központjától 50 m-re található. A község Gyöngyöstől 32 km-re, Pásztótól és Parádtól 25 km-re, Egertől 60 km-re fekszik; távolsági buszokkal, valamint gépkocsival a 24. számú főúton közelíthető meg. A Hotel Narád & Park szálloda Mátraszentimre egyetlen négycsillagos, minőségi szolgáltatásokat nyújtó szálláshelye, és vendéglátó egysége.

Hotel Narád & Park Mátraszentimre ****

A szálloda parkjából gyönyörű őstölgyesen keresztül közvetlen sétaút vezet a Narád – patakhoz. A patak mentén található cserjésekben nyugodt időben vadállatokat is megfigyelhetünk. A hotelben beszerezhetőek mind a gyakorlott, mind a nem túl tapasztalt túrázók számára lehetőségeket kínáló kiadványok. Több túraútvonalon haladva gyönyörködhetünk a Kékes, illetve Galyatető panorámájában, a mátraszentlászlói Vöröskő-kilátóból tiszta időben felfedezhetőek a Tátra csúcsai.

További részletek és foglalás ⇒

Terasz Vendégház Zebegény

Zebegény Újvölgyben található Terasz vendégház a természetet kedvelők garantált kedvence.
Távol a városok zajától, közvetlenül a Medresz patak mellett elhelyezkedő, csendes, nyugodt környezet, ideális választás, ha biztos pihenésre vágyik.

Terasz Vendégház, Zebegény

A völgyben elhelyezkedő házat a klasszikus enteriőr jellemzi, mely kiegyensúlyozottságot, nyugalmat és főként egyszerű eleganciát áraszt magából. A vendégházban minden megvan, ami az igazi kikapcsolódáshoz szükséges. Nappali, 2 háló, felszerelt konyha- étkezővel, fürdőszobák és természetesen a hatalmas terasz.
A teraszon ülve már-már olyan érzés, mintha az alattunk folyó patakban eveznénk. Körbe a buja növényzet, a madárcsicsergés, a víz hangja és illata.

További részletek és foglalás ⇒

Csátó Vendégház Tihany

Tihanyban a történelmi ófalu központjában romantikus, hangulatos, teljes komfortos, felújított parasztházainkban várjuk a kedves vendégeinket! Csodálatos a kilátás a Tihanyi Apátságtól a magyar tenger csücskéig!

Csátó vendégház, Tihany

Téliesített, négyágyas, külön bejáratú apartmanjainkban felszerelt konyha, fürdőkádas fürdőszoba és kábel TV található. A zárt udvaron parkoló, kerti grill és kerti ülőgarnitúra áll vendégeink rendelkezésére.

A Csátó Vendégház az év bármelyik napján biztos kikapcsolódást és nyugodt pihenést ígér a lakóinak!

További részletek és foglalás ⇒

Öreg Malom Apartman Bogács

Bogácson, gyönyörű, jó levegőjű Bükk-aljai környezetben, pár lépésre az országosan híres gyógyvízre épült termál fürdő bejáratától, az Öreg Malomban mindent együtt megtalál ami az idő kellemes múlatásához nélkülözhetetlen: étterem, szállás: sátortól az összkomfortos apartmanig.

Öreg Malom Apartman Bogács

A hajdan volt gőzmalom és molnárház épületei, ahol az éttermünket, apartman házunkat alakítottuk ki, és az ősfák között rejtező kemping egyedül álló időtlenséget sugároz. Mindez közel másfél hektáros igényesen parkosított ligetben.
Az árkádos molnárházban 6 db. összkomfortos apartman van. 4 db 2 ágyas és 2 db 4 ágyas. Mind, külön-külön kertre nyíló terasszal, kerti bútorokkal, napozó ágyakkal az oszlopos árkád sor alatt, egy több mint 12000 m2–es igényesen ápolt ősfás parkban.

További részletek és foglalás ⇒

***

Még romantikus hotel vagy különleges szállás érdekel? ⇒ 10 hotel, ahol lélegzetelállító a panoráma


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
50%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
50%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%