Romantikus búvóhelyekŐszi élményszüretTavaszi zsongásVidéki vendégség

Tündérliget Panzió Egerszalók – Felnőttbarát szállás a tündérek ajánlásával

1 perces olvasási idő

Romantikus, vidéki környezetben élveznéd a csendet és nyugalmat? A Tündérliget Panzió Egerszalókon található, a rendhagyó felnőttbarát szállás az Egri borvidék egyik legizgalmasabb kincse. Pillants be a szálláshely kulisszái mögé, mutatjuk, miért rajonganak még a tündérek is a panzió varázslatos hangulatáért.  

Tündérliget Panzió – Kényelmes szobák, romantikus környezetben

Véget vetnél a stresszes napoknak? Egyedül pihennél néhány napot Egerszalókon? Válassz a panzió egyágyas szobái közül! A Tavasz tündér és a Nyár tündér szobák tematikus dekorációval, hazai festők egyedi műveivel várnak

Egész nap az ágyban lustálkodnál a szerelmeddel? Itt a remek alkalom, a franciaággyal ellátott szobák a vidéki romantika hangulatával ajándékozzák meg az itt megszálló párokat.

Nem kell attól tartani, hogy már kora hajnalban felverik a házat a gyerekek, ugyanis a felnőttbarát szállás csak 14 éves kortól fogad vendégeket

A szobák természeti csodák tündéreiről kapták nevüket, ők azok sorban: Erdő tündére, Nap tündér, Hegy tündére, Virág tündér, Hold tündér, Tavi tündér, Csillag tündér, Tél tündére és Ősz tündére. 

Tudtad? Az ár tartalmazza a bőséges reggelit, a wellness használatát és a korlátlan Nespresso kávé fogyasztást a reggeli ideje alatt. 

Hol rejtőznek a tündérek?

Joggal kérdezheted, hogy hol találkozhatsz a panzióban tündérekkel. Egyrészt a panzió nevében, másrészt a szobák elnevezésében, és ezzel még nincs vége a tündérmustrának. 

A Tündérliget Panzió különleges kertjében hangulatos ösvények, zöld fű, és egy kis zuhogó vár, ami olyan környezettel ajándékoz meg, mintha egy tündérmesébe csöppentél volna.  Egy-egy bokor tövében szinte látni véled majd azokat a tündéreket, akikről a szobákat elnevezték. 

Tündérliget Panzió Egerszalók – Felnőttbarát szállás a tündérek ajánlásával
Kerti zuhogó

Kulináris kalandok és wellness élmények

Azoknak a táborát erősíted, akik örömmel ugranak fejest a helyi ízekbe, hogy még jobban megismerjék a környék gasztronómiai élményeit

A szobaár tartalmazza a bőséges reggelit, így megkóstolhatod a helyi termelők legízletesebb finomságait egy csésze forró kávé társaságában. 

A kulináris élmények mellett a wellness szolgáltatások még tovább fokozzák a pihentető kikapcsolódást. 

A Tündérliget Panzió lakói számára elérhető a jakuzzi, emellett a szaunát és a sóterápiás barlang nyújtotta lehetőséget is érdemes kipróbálni. Mondj igent a testet és lelket egyaránt kényeztető pillanatokra, főként azért, mert a felnőttbarát szállás miatt itt a gyermekzsivaj sem fogja nehezíteni a lazítást. 

Izgalmas látnivalók Egerszalók környékén

A felnőttbarát panzió közelében számos program és látnivaló teszi még izgalmasabbá a kikapcsolódást Egerszalókon. 

Részt vehetsz helyi borkóstolókon, ahol megismerheted az Egri borvidék emblematikus borait, emellett felfedezheted a környék kirándulóhelyeit is. Az Egerszalóki Sódomb, a Barlanglakások és a Sáfránykert, a Betyárbújó Kaptárkő és a kerékpározás mindenképpen kerüljön fel a helyi bakancslistádra.

Még több program Egerszalókon >>

Tündérliget Panzió Egerszalók – Felnőttbarát szállás a tündérek ajánlásával
Egerszalóki Sódomb

Egyedülálló természeti csoda Egerszalókon >>

TIPP: Töltsd le most a Szallas.hu mobil appot ingyenesen, találj és foglalj szállást egyszerűen! Letöltöm Androidra >> , Letöltöm iOS-re >>

Igazi jolly joker a felnőttbarát szállás:

  • romantikára vágyó pároknak
  • baráti társaságoknak
  • a borélmények kedvelőinek
  • a kirándulás szerelmeseinek
  • akik Egerszalók nyugalmára éheznek
  • szívesen találkoznának a helyi tündérekkel

Hasonló élményekre vágysz? Élvezd a tündérek vendégszeretetét, foglalj szállást a vendégházban a Szallas.hu oldalán >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
67%
Imádom
Imádom
33%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
108 bejegyzés

A szerzőről
Turisztikai újságírással foglalkozom, utazás közben elsősorban az élményeket gyűjtöm, egy-egy új hely megismerését valódi kalandként élem meg. A belföldi utakat kedvelem, az otthonom a Dunakanyar, de az ország legszebb vidékeit járva a Balatonon, egy kutyás túra során, motorozás közben, vagy egy kirándulóhajó fedélzetén is éppen olyan jól érzem magam.
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Toplisták

    Tavaszi-nyári bakancslista – 30+ szuper látnivaló, amit muszáj megnézned

    2 perces olvasási idő
    Tavaszi zsongás

    Ugorj fejest a tavaszba - hamarosan indul a tulipánszüret az országban

    1 perces olvasási idő
    Vidéki víkend

    Tavaszi ébredés Gyulán

    1 perces olvasási idő