Utazói történetek

Utazói történetek: Legendák nyomában, a mesés Skóciában

1 perces olvasási idő
utazoi_tortenetek_skocia
Olvasónk Kriszta, Skóciai útja során

Utazói történetek: Skócia, Skye

Napjainkban valószínűleg elszigeteltebbnek érezzük magunkat, mint valaha, de ezek az utazói történetek színt visznek az olvasóink hétköznapjaiba. Tervezgetni egy következő utazást mindig jó! Köszönjük az élmények megosztását a Szallas.hu blog lelkes olvasójának, Krisztának.

utazoi_tortenetek_skocia
Olvasónk Kriszta, Skóciai útja során

Meséld el, mi volt a fotó/videó sztorija! 

A barátaimmal arra gondoltunk, hogy felfedezzük Skócia szépséges tájait egy 4 napos kirándulás keretein belül. A kirándulás 2019.május 25-29 között volt. Edinburgh-Ben szállt le a gépünk. A reptéren béreltünk autót és azzal folytattuk tovább utunkat. 

utazoi_tortenetek_skocia
Skócia

Hol szálltál meg, és mi tetszett a legjobban?

Első nap az ‘Appin Guest House ‘ hotelben szálltunk meg.  A szoba kifogástalan volt és nagyon csendes az egész hotel, pedig teljesen tele voltak vendégekkel. A reggeli nagyon finom volt és természetesen kiadós ( hiszen az angol reggeli elég összetett) Aki  európai reggelire vágyott azt is tudott enni, hiszen azt is lehetett választani. 

utazoi_tortenetek_skocia
Skócia

A szálloda tulajdonosa előzékeny, kedves ember volt . Látnivalókat ajánlott és tájékoztatott minket, hogy ahová készülünk 100 km-es körzetben nincs tankolásra lehetőség , hogy erre nagyon figyeljünk. 

utazoi_tortenetek_skocia
Skócia

Úticélunk a „Sky” volt. Megnéztünk sok sok várat és kerestünk Lock Nessi szörnyet is. Skóciát mindenkinek csak ajánlani tudom hiszen csodálatos, gyönyörű hely. 

Skócai

Mi volt a legjobb étel, amit ettél az úton?

Nagyon tudom ajánlani az éttermeket , a 4 nap alatt sok étteremben megfordultunk finomak voltak az ételek. A leges-legfinomabb étel amit ettünk az a rák koktél volt, továbbá egy különlegesen zamatos hamburger és egy csirkehúsos Nyárs volt salátával és rizzsel.

 

utazoi_skocia
Rák koktél – Skócia

Mi tipped annak az utazónak, aki ide látogat?

Készüljön fel mindenki aki Skóciába indul, hogy május végén is télikabátra , vastag pulóverre lesz szüksége. 

Mottó: „Akkor érzi mindenki jól magát az utazás alatt, ha …

Hoz fényképezőgépet. Gyönyörű képeket készítettünk, remélem nem csak engem fogott meg ez a vidék. 

utazoi_tortenetek_skocia

Mi a következő úticél a bakancslistádon?

A következő úticélom Olaszország. A barátom olasz és szeretné ha megnézném a szülővárosát Nápolyt és természetesen körülnézünk Rómában és Milánóban is. 


Reméljük, tetszett az olvasói történet, és meghozta a kedved a következő utazáshoz. Ha úgy érzed, szívesen ragadnál tollat, oszd meg velünk saját élményeidet!

Készítsük el a legnagyobb online fotós útinaplót, őrizzük közösen az utazás szenvedélyét! Miért ne osztanád meg a legjobb pillanatokat másokkal is? Havonta 500.000 magyar utazót inspirálhatsz a történeteddel! Lássam a részleteket >>

Küldd be a sztoridat a blog.szallas.hu-ra, most közzétesszük a legjobb útinaplókat!

Még több történet a Szallas.hu utazóitól:


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%