Horvátország

13 horvát hotel, ha a kényelemre szavazol

2 perces olvasási idő

Az ideális nyaralás mindenkinek mást jelent. Van, akinek a túrázás, a városnézés a tökéletes kikapcsolódás, míg sokan mások csak arra vágynak, hogy gyönyörű környezetben, egy nívós tengerparti szálloda kényelmét élvezzék. Ha te is utóbbiak közé tartozol, elsősorban neked ajánljuk válogatásunkat, melyben igényes tengerparti horvát szállodákat mutatunk. 

1. Ad Turres Holiday Resort Crikvenica***

Magyarországról az egyik leggyorsabban elérhető horvát tengerparti város Crikvenica, így hamar fejest ugorhatsz a horvátországi nyaralásba, ha ezen a különleges, fenyőerdővel körülvett szálláshelyen foglalsz. Medence és kényelmes szobák várnak, éttermükben pedig speciális étrendet követők is találnak finom fogásokat.  

Top látnivalók Crikvenciában >>

2. Grand Park Hotel Rovinj by Maistra Collection Rovinj*****

Az Isztria egyik legcsodásabb városkája, Rovinj ad otthont ennek a minden tekintetben pazar hotelnek, mely az egész család számára tartogat élményeket. A szállóból kilépve máris a strandon vagy, de wellness részleg is rendelkezésedre áll. A kisebbeket X-Box szoba és animációs programok várják.

A hotel hét különböző étteremmel büszkélkedhet, köztük Michelin-csillagos is található. 

3. Hotel Katarina Selce****

Krk szigettel szemközt áll Selce egyik legjobb szállodája, amely kitűnő választás családok számára. Szuper szabadtéri úszómedencékben hűsölhetsz, és persze két-három perc alatt a tengerparton lehetsz. A legkisebbeket játszótér és babajátékok is várják, sőt, felár ellenében négylábú családtagot is magatokkal vihettek. 

4. Family Hotel Amarin by Maistra Select Rovinj****

Horvátország legmodernebb családi szállodája egy zöldellő félszigeten található, ahol csak annak eldöntése jelenthet gondot, hogy milyen programmal kezdjétek a napot. Játszóterek, sportlehetőségek, wellness részleg és saját strand is csábítanak, az Amarin Kids Club pedig rengeteg szórakoztató és ismeretterjesztő programmal várja a gyerekeket. 

Látnivalók a romantikus Rovinjban >>

5. Hotel Marinus Beach Marina****

Ha a legfontosabb számodra a tenger közelsége, ezt a hotel nézd meg! A stílusos szálló éppen a tengerparton áll, közel a kikötőhöz, ráadásul a strand is csak pár lépés. A szobákból fantasztikus panoráma tárul a tenger felé. Erre a szuper helyre ráadásul cicád és kutyád is veled tarthat

6. Hotel Omorika Crikvenica****

A Krk-sziget és a türkizkék tenger látványa tárul a szemed elé ebben a horvát szállodában, amelynek egyik legkülönlegesebb attrakciója a fantasztikus panorámás medence. Közvetlen közelében kavicsos strand található, a gyerekek pedig birtokba vehetik a játszószobát is. Ha speciális étrendet kell követned, itt ebben is tudnak segíteni.  

7. Resort Mediterranean Village San Antonio Biograd na moru

Nagyon hangulatos miliő fogad ebben az üdülőfaluban, ahol évszázados fenyőfákkal körülvett, igényesen berendezett kőházak között válogathatsz. A helyszínen medence és játszótér, valamint őrzött kerékpártároló is található, így a nyaralásra biciklit is vihettek magatokkal. Az étteremben gyerekmenüt és speciális fogásokat is kínálnak. 

Egy horvát élményváros: Biograd na Moru >>

8. Hotel Centinera Banjole***

Barátságos hangulatú szálloda vár Pula közelében, ahol kényelmes szobákban és a teraszon üldögélve pihenheted ki a nagyszabású strandolást. A kavicsos tengerpart kevesebb, mint 50 méterre található, és mivel félpanziót is kérhetsz, a vacsora miatt sem kell kilépned a hotelből. Családok számára biztosan jó hír, hogy 12 éves korig ingyenes a szállás.

9. Plaza Marchi Old Town Split – MAG Boutique Hotels****

A Plaza Marchi az egyik legkülönlegesebb szálloda Splitben, mely fantasztikus választás pároknak. Az UNESCO által védett épületnek nyilvánított szálloda a Dioklecianus palota strukturális termeire épült, és érintkezik a St Mihovil templom maradványival. Ez Split legöregebb temploma, így aki itt vesz ki szobát, utánozhatatlan élményekben részesül majd.

Split, Dalmácia ékköve >>

10. Family Hotel Lišanj Novi Vinodolski****

Eszményi tengerparti szálloda várja a családokat Novi Vinodolskiban, ahol vidám hangulatú és klasszikus stílusú szobák közül is válogathattok. Animációs programok, játszótér és játszószoba is garantálja, hogy a gyerekek nem fognak unatkoznak. A horvát szálláshely természetesen párok számára is remek választás.

11. Hotel San Antonio Podstrana****

A nagybetűs tengerparti lazulás vár rátok ebben a Split melletti szállodában. A közvetlen vízparti hotel saját strandján kényelmes nyugágyakban ejtőzhettek, de medence és finn szauna is működik itt. A felhőtlen nyaralásra kutyus és cica is veletek mehet, felár ellenében.  

12. Grand Hotel View Postira****

Brač szigeten fekszik ez a nagyszerű tengerparti szálloda, amely lenyűgöző panorámával kápráztatja el vendégeit. A tenger látványa mellett igazi unikumnak számítanak a szobák előtt zöldellő függőkertek.

Ha szereted a wellness élményeket, ki sem kell mozdulnod, hiszen fedett és szabadtéri úszómedencék, és szauna is rendelkezésedre állnak. 

13. Hotel Grand Admiral Slano*****

Minden bizonnyal a dalmát Riviéra egyik büszkesége ez a nagystílű tengerparti szálloda, mely hegyek ölelésében fekszik, épp a tengerparton. Itt eszményi lesz a kikapcsolódás, hiszen többféle sportolási lehetőség, tágas wellness részleg és saját strand is szolgálja a feltöltődést.

Ínyencek számára jó hír, hogy több étterem is működik a hotelben, így akár minden nap más finomságokat kóstolhattok meg. 

Bármelyik szállodát is választod, biztos lehetsz benne, hogy feledhetetlen napok várnak a horvát tengerparton. Foglald le a számodra legvonzóbb szállást még ma! >>

További szuper hotelek Horvátországban >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
77 bejegyzés

A szerzőről
Két éve vagyok tagja a Szallas.hu blogíró csapatának. Ez idő alatt Olvasóinkat elkalauzolhattam már Magyarország és Horvátország bámulatosan szép tájaira, pompás éttermeibe és illatos cukrászdáiba. Szabadidőmet legszívesebben a családom körében töltöm, szeretünk túrázni, új tájakat felfedezni. Szívem csücske az ezerarcú Balaton, melyet második otthonomnak nevezhetek.
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Horvátország

    TOP 30+1 gyerekbarát szállás Horvátországban

    5 perces olvasási idő
    Horvátország

    50 eldugott, robinzoni nyaraló Horvátországban, pár lépésre a tengertől

    5 perces olvasási idő
    Horvátország

    Ezek a Magyarországhoz legközelebbi homokos tengerpartok Horvátországban

    1 perces olvasási idő