Romantikus kikapcsolódás

Igen, igen, igen! – Varázslatos lánykérő helyek Magyarországon

1 perces olvasási idő

Alig várod, hogy tiéd legyen a világ legromantikusabb lánykérése? Inkább a rendhagyó, egyedi élményeket kedveled? A következő lánykérő helyek Magyarországon gondoskodnak arról, hogy a nagy kérdés örök életre szóló élmény legyen számodra. Böngészd végig a listánkat, biztosan beleszeretsz a kirándulóhelyek egyikébe!

Varázslatos lánykérő helyek Magyarországon

Apci tengerszem – Lánykérés egy álomszép bányató partján

Arra vágysz, hogy egy gyönyörű tó partján történjen meg a lánykérés? A Zagyva-folyó völgyében fekszik a Széleskő-bányató, azaz az Apci tengerszem. A vadregényes környezetben fekvő tó kristálytiszta vize, és a környék szépsége különleges hátteret biztosít a romantikus pillanatokhoz. A tópart a hazai lánykérő helyek között kiemelkedő helyen áll!

Foglalj szállást Apc közelében! >>

Igen, igen, igen! - Varázslatos lánykérő helyek Magyarországon
Apci tengerszem

Kéz-kilátó – Elképesztő panoráma, meghitt pillanatok

Az elmúlt időszakban hihetetlen nagy népszerűségnek örvend a Felsőtold és Hollókő között található Kéz-kilátó, amelyben nagyon szeretnek a párok közös képet készíteni. A kilátó tökéletes helyszíne lehet egy lánykérésnek is, akár az Országos Kéktúra útvonalán kirándultok, akár autóval érkeztek, a Cserhát vonulatai olyan panorámával ajándékoznak meg, amely izgalmas kiegészítője lesz a meghitt pillanatnak. 

Legjobb szállások Hollókőn >>

Igen, igen, igen! - Varázslatos lánykérő helyek Magyarországon
Kéz-kilátó

Egri Minaret – Lánykérés Eger legkülönlegesebb pontján

Mindig is olyan helyen képzelted el a lánykérést, amely rendhagyó, és cseppet sem sablonos? Az Egri Minaret 40 méter magas épülete garantáltan jó választás lesz, a 97 csigalépcső leküzdése után a meseszép kilátás kárpótol majd a fáradt pillatokért. Bár a hely szűke miatt kicsit nehézkes lesz letérdelni a torony tetején, de megoldható a feladat, ha úgy döntesz, ragaszkodsz a Minaret különleges épületéhez. 

Foglalj szállást Egerben! >>

Igen, igen, igen! - Varázslatos lánykérő helyek Magyarországon
Egri minaret

Prédikálószék-kilátó – Dönts az ország legszebb panorámája mellett

Bár több órás túrázás vár rád, ha a Prédikálószék csúcsán szeretnéd feltenni a nagy kérdést, de kár lenne tagadni, hogy a Prédikálószék-kilátó az egyik legizgalmasabb kirándulóhely a Dunakanyarban. Ha mindketten szeretitek a kihívásokat, és örömmel gyönyörködnétek a Vadálló-kövek, és a környező hegyek látványában, akkor az ideális lánykérős hely számotokra a 639 méteres magasságban található Prédikálószék 12 méter magas kilátója lesz.

A legjobb szállások a Dunakanyarban >>

Igen, igen, igen! - Varázslatos lánykérő helyek Magyarországon
Kilátás a Prédikálószékről

Hámori-tó – Mesebeli tópart Lillafüred ölelésében

A különleges szépségű Hámori-tó Lillafüred legnépszerűbb látnivalója, hiszen a tavon csak az nem szeret csónakázni, aki nem élvezi az elképesztő kilátást és a víz közelségét. A Garadna-völgyben elhelyezkedő tónál sétálni is lehet, így nyugodtan eldöntheted, hogy a vízen, vagy a víz mellett sétálva teszed fel a nagy kérdést. Egy biztos, örök életre szóló élmény lesz! 

Nézd meg Lillafüred szálláshelyeit! >>

Igen, igen, igen! - Varázslatos lánykérő helyek Magyarországon
Hámori-tó, Lillafüred

Ne hagyd ki! – Rendhagyó lánykérés a Balaton közepén

Ha szeretitek a víz közelségét, és a kedvenc hazai tavatok a Balaton, akkor biztosan nagy élmény lesz számotokra egy lánykérés a Balaton közepén. A BAHART menetrend szerinti és sétajáratokat is indít számos balatoni településről, indulhattok például Balatonfüred hajóállomásáról Siófok felé, vagy akár Badacsonyból is, a balatoni panoráma mindenképpen lenyűgöz majd! 

Legjobb szállások a Balatonon >>

Balatonfüred

Barbakán-kert – Tedd fel a nagy kérdést Pécsen!

Mediterrán hangulat, történelmi emlékek, különleges lánykérés! Mindketten szerettek olyan helyekre látogatni, ahol rendhagyó történelmi értékek vesznek körül? A lánykérés valószínűleg hatalmas élmény lesz egy olyan helyszínen, mint a pécsi Ókeresztény Mauzóleum, azaz a Cella Septichora Látogatóközpont mellett található gyönyörű, és rejtélyes Barbakán-kert

Foglalj szállást Pécs városában! >>

A pécsi Barbakán-kert

Városligeti-tó – Varázslatos lánykérő helyek Budapest legszebb részein

Budapest számos gyönyörű helyszínt tartogat, ha a fővárosban tervezed a lánykérést. Ilyen a Margitsziget, a Citadella, a Halászbástya, vagy akár a Városliget. A Városligeti-tó egy mesterségesen kialakított tó, amelynek a partján piknikezni is lehet, de ha a fővárosban szeretnél csónakázni, bérelhetsz csónakot, hogy innen gyönyörködjetek a szökőkút mesés látványában.  

Szállást keresel Budapesten? >>

Városligeti-tó

Megtetszett valamelyik általunk javasolt lánykérős helyszín? Foglalj szállást a közelben, és szervezz többnapos kikapcsolódást! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
33%
Imádom
Imádom
67%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%