ToplistákVárosnézések

Ezek voltak a legnépszerűbb úti célok 2020-ban a Szallas.hu-n

2 perces olvasási idő

2020 semmilyen téren nem volt egy átlagos év, így nem volt az a Szallas.hu számára sem. Ahogy mindenkit, úgy minket is kihívások elé állított, de igyekeztünk venni az akadályokat, és rugalmasan hozzáállni az új helyzethez. Most összeszedtük, melyek voltak a legnépszerűbb úti célok és a legkedveltebb szállások, a végén pedig néhány érdekességet is elárulunk, olyan kulisszatitkokat is, hogy mekkora volt a legnagyobb értékű foglalás 2020-ban.

A TOP 10 legnépszerűbb hazai város 2020-ban, ahol mindig izgalmas programok várják a pihenőket

Idén a belföldi utazásoké volt a főszerep, amihez szerettük volna a legtöbb segítséget megadni, ezért  oldalunkon új szűrési lehetőségekkel bővültek a keresési lehetőségek, hogy még inkább segíthessük a biztonságos döntést. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy sokan éltek ezzel a lehetőséggel, és ebben a nem szokványos időszakban is megtiszteltek mindet a bizalmukkal, és nálunk foglalták le a szállásukat. Egészen pontosan minden 72. másodpercben történt egy foglalás.

Ezek voltak a legnépszerűbb úti célok 2020-ban a Szallas.hu-n

1. Siófok népszerűsége töretlen

A tavalyihoz hasonlóan idén is rengetegen pihentek Siófokon, ami nem is csoda, hiszen rengeteg bakancslistás programmal várták a kikapcsolódni vágyókat:

2. Balatonfüred kihagyhatatlan!

Nem csak a déli partért rajongtak a magyarok idén, Balatonfüred is versenybe szállt, és be is került a TOP 10-be. Látnivalóból itt sincs hiány:

3. A megunhatatlan Hajdúszoboszló

Mi egyszerűen nem tudjuk megunni Hajdúszoboszlót, és a számok azt bizonyítják, ti sem. Az alföldi fürdővárosba idén is nagyon sokan ellátogattak. Aki mégsem itt pihent idén, a 2021-es bakancslistájára feltétlenül vegye fel, mert a Hortobágy egyre növekvő népszerűségének köszönhetően várhatóan hamarosan itt is egyre több lesz a külföldi turista.

4. Hévíz Európa 20 legjobb úti célja között 2020-ban

Miután 2020-ban Hévíz bekerült a European Best Destination 20 legjobb úti célja közé, várható volt, hogy TOP listás lesz, és nem csak a külföldi turisták miatt, sok magyar is itt pihent az idén.

5. A megújuló Eger sokakat elcsábított 2020-ban

Egy korábbi cikkünkben meséltünk róla, Eger mennyi mindenben megújult. Ennek megfelelően idén sokan utaztak ide is, hogy saját szemükkel is láthassák a változást.

6. Zalakaros, ahol élményekből nincs hiány >>

Zalakaros

7. A gyerekszemmel is izgalmas Gyula

8. Programok végtelen tárháza Budapesten >>

9. Szeged, ahol nem csak a halászlé isteni

Programajánlónk:

10. Zamárdi

Mellettük azonban előkelő helyen végeztek a dunántúli úti célok is, melyek közül Sopron és Győr kiemelkedett. Bónuszként pedig egy feltörekvő kedvencet is meg kell említenünk, Harkányt, ahol egyre többen töltik szívesen a vakációjukat. Megsúgjuk, ár, érték arányban kiváló szállásokat találhattok itt, úgyhogy 2021-ben ti se hagyjátok ki! Itt válogathattok >>


Ha idén valamelyik város kimaradt, 2021-ben érdemes felkeresni!

Ezek voltak a legnépszerűbb úti célok 2020-ban a Szallas.hu-n

Ezt az 5 szállást választották 2020-ban legszívesebben az utazók

1. Danubius Hotel Annabella – Balatonfüred, a családok kedvence

Tudj meg róla többet:

2. Danubius Hotel Marina – Balatonfüred all inclusive ellátással

Itt foglalhatsz >>

Danubius Hotel Marina

3. Hotel Európa Fit – Hévíz tengernyi élménnyel

A szolgáltatásaikról itt olvashatsz bővebben:

4. Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel, a gyerek- és állatbarát szállás

Itt foglalhatsz >>

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel

5. A felújított Prémium Hotel Panoráma – Siófok

Itt foglalhatsz >>

Prémium Hotel Panoráma

A TOP listán szinte kizárólag hotelek szerepelnek, de 2020-ban a legnépszerűbb úti célok között helyet kaptak a kisebb panziók, apartmanok és az önálló vendégházak is. Ha ilyet foglalnátok, itt keresgéljetek >>

Idén sem maradhatnak el a „legek”!

Bár a lehetőségeink 2020-ban korlátozottabbak voltak, de azért most sincs ok a panaszra, akik nem tudtak külföldre utazni, ők most Magyarország szépségeinek a felfedezésével töltöttek több időt.

A leghosszabb idejű foglalás csak úgy, mint tavaly, idén is 31 nap volt, egy foglaláson belül pedig a legmagasabb létszám 60 fő.

Ezek voltak a legnépszerűbb úti célok 2020-ban a Szallas.hu-n

A 2020-as évben július 6-án éreztek legtöbben kedvet szállást foglalni, a legnépszerűbb nap pedig, amikor a legtöbben utaztak, 2020. augusztus 20. volt.

A legolcsóbb foglalás 3800 Ft-ért valósult meg, a legdrágább pedig 1841312 Ft-ért. Ez utóbbi nem hazai célpont volt, hanem egy horvátországi vakáció, ahol szintén nagyon klassz szállásokkal tudjuk segíteni a foglalást >>

Ezek voltak a legnépszerűbb úti célok 2020-ban a Szallas.hu-n

Hihetetlenül olcsó hazai szállásokra azonban bármikor rábukkanhattok oldalunkon. Jelenleg legkedvezőbben (1100 Ft/fő/éj) a magyar – horvát határhoz közeli Oldon foglalhattok az április 1. és szeptember 30. között nyitva tartó Baksay Sándor Ifjúsági Szálláson, aminek különlegessége, hogy a szállás udvarán egy kis templom is található. Bár a szállás kifejezetten egyszerű, a vendégek mégis nagyon szeretik, a Szallas.hu oldalán maximális, 10 pontos értékelést kapott. Old közelében található Siklós, Harkány, Villány és Palkonya, így remek kirándulási lehetőségek várják az idelátogatókat.

Az alábbi helyeken még megúszhatjuk 3000 Ft alatt a szállást, érdemes ezeket is megnézni:

Adagio Hostel 2.0 Basilica Budapest

Ha megnéztük a legolcsóbbakat, a legdrágábbakról is ejtsünk szót. Az első helyen holtversenyben két hajdúszoboszlói apartman van, ahol 355470 Ft egy éjszaka 1 főre, de apartman lévén ez azért csalóka, mert ha egy nagy család foglalja le, akkor is közel ennyibe fog kerülni. Mindkét apartman nagyon jól felszerelt, modern és tágas, így nagyobb családoknak a legideálisabb. És hogy melyik kettőről van szó? Már mutatjuk is:

A belföldi foglalások mellé 2020-ban 10751596 kedvezménykupont küldtünk ajándékba, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy 158000 utasunk nyilatkozott úgy, hogy jól érezte magát a pihenése alatt.

2020-ban átlagosan 2,4 napra utaztunk el, ami valljuk be, elég kevés, ezért a mi 2021-es fogadalmaink egyike lesz, hogy javítsunk a statisztikán, és szánjunk több időt a pihenésre, feltöltődésre. A legnépszerűbb úti célok jövőre is tárt karokkal várnak minket, de 2021-ben sem kell tartanunk az újtól, mert idén is rengeteg nagyszerű szálláshelyet ismertünk meg.

Reméljük, a jövő évben is megtaláljátok a Szallas.hu oldalán a nektek leginkább megfelelő ajánlatokat, és 2021-ben újra felkerekedhetünk, hogy felfedezzük Magyarország és a világ sok-sok csodáját! 

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%