Romantikus búvóhelyekNyári vakációRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongás

Romantikus vendégházak az Alpokalján

1 perces olvasási idő
Romantikus vendégházak az Alpokalján

Magyarország nyugati határán fekszik az Alpokalja, amelynek területén a Soproni-, Kőszegi-hegység és a Felső-Őrség húzódik. Olyan nagyvárosok, mind Sopron, Kőszeg, valamit tündéri kis falvak váltják egymást ezen a vidéken. Akik szeretnek kirándulni, közel van az Őrség, Ausztria és a Fertő tó is. És hogy hol érdemes megszállni? Ehhez mutatunk most néhány szuper és romantikus szálláshelyet: vendégházak az Alpokalján!

Kőszeg belvárosa

Romantikus vendégházak az Alpokalján

EL GUSTO HOMES Apartment 2 Sopron

Sopron központjában teljesen felújított, modern apartman várja a vendégeket, akik élvezhetik a lakás nyújtotta franciás elegancia és letisztult design minden előnyét. A terek tágasak, a konyha teljesen felszerelt és gépesített, a szobákba törölköző, ropogós ágynemű van bekészítve. A lakástól 2 perces sétával közelíthető meg a történelmi belváros, a legfontosabb látnivalók, múzeumok, egyéb épületek és nevezetességek.

TIPP: A szálláshely saját bistro-kávézójában reggelizni, sütizni vagy vacsorázni is lehet. A vendégek a fogyasztás végösszegéből 10 % kedvezményt kapnak.

Boros Vendégház Kőszeg

Kőszeg belvárosában, a történelmi Főtértől kb. 200 méter távolságra található a Boros Vendégház, amely mind kialakítását, mind elhelyezkedését tekintve ideális családok és kisebb baráti társaságok részére. A szálláshelyen 2 külön bejáratú lakás lett kialakítva: az egyik 50 m2-es (5 fő részére ideális), a másik 30 m2-es (max. 3 fő). Bababarát hely, kérésre gyerekágyneműt, asztali etetőszéket, baba etetőkészletet, babajátékokat és kiságyat biztosítanak.

Őrségi Porta Vendégház Magyarszombatfa

Aki kedveli a régi korok hangulatát, imádni fogja a Magyarszombatfán található Őrségi Porta Vendégházat! Egy több mint 100 éves, hagyományos boronafalú őrségi parasztház lett újjáépítve és a mai kor igényei szerint kialakítva. Az épületben 2 db háromágyas szoba kapott helyet, emellett egy közösen használható, teljesen felszerelt konyha-étkező helyiség, melyhez fedett terasz kapcsolódik.

Környezettudatos szálláshely, a melegvizet napkollektorral, a fűtéshez és világításhoz szükséges elektromos áramot napelemmel állítják elő.

TIPP: Próbáld ki a különálló szaunaház épületét, amelyben egy 4-6 fős finn szauna, egy sószoba és egy fedett-nyitott kerti pihenő található.

Akácos Vendégház III Kőszeg

Rendben volt minden. Talán a net lehetett volna erősebb, egyébként patent. Igazából mindenkinek ajánlom, de mégsem, mert akkor legközelebb nekünk nem lesz helyünk…. 🙂(vendégértékelés a szallas.hu oldalán)

A 4 fő részére ideális apartmanban két különálló hálószoba található. A ház a szőlőhegy bejáratánál fekszik egy 5000m2-es lankás területen. Kitűnő kiindulási pontja a jelzett turistaútvonalak és a környékbeli települések bejárásának (Cák, Velem, Bozsok, Kőszeg) vagy a közeli Ausztria felfedezésének.

Őrség Cottage Luxury Vendégház Magyarszombatfa

A luxus az Őrségben is jár! Ez a jelmondata a Magyarszombatfán található Őrség Cottage Luxury Vendégháznak, amely 2 db franciaágyas szobával, teljesen felszerelt, modern amerikai konyhás nappalival, tusolókabinos fürdőszobával, wc-vel, terasszal rendelkezik. A fürdőben kozmetikumok, a konyhában bekészített borhűtő és az Őrség finom kincseivel elkészített fogadótál áll a vendégek rendelkezésére. Ha reggeliznél egy finomat és bőségeset, akkor felár ellenében reggeli kosarat biztosítanak. Aki pedig romantikus, gyertyafényes vacsorára vágyik, itt ez az álom is valóra válhat!

Vinosseum Bor- és Apartmanház Sopron

Mindent kiválónak találtunk. Az apartman kialakítása és berendezése tetszetős. Nem sok hely van a hol fekve az ágyból lehet látni a csillagokat. Jó helyen van a belváros gyalogosan 6-8 perc alatt elérhető. (vendégértékelés a szallas.hu oldalán)

Nem csak borkedvelőknek ajánljuk a soproni Vinosseum Bor- és Apartmanházat, amely 2 db, összesen 6 férőhelyes apartmannal várja vendégeit. A szállás a belvárostól 5 percre fekszik, kisállatokat is nyugodtan lehet vinni (felár ellenében).

Keresztkút Erdei Pihenőhely Kőszeg

Romantikus pihenés és feltöltődés erdei környezetben? Miért is ne! A 450 méter magasan található Keresztkúti apartmanok tökéletes szállást nyújtanak párok és kisgyerekes családok részére egyaránt, akik szeretnek egy kicsit elbújni a világ elől, és csak egymás társaságát élvezni. A szálláson 3 db 6 fős apartman található. Az apartmanok tágasak, kéthálószobásak, mindegyik saját konyhával, étkezővel és fürdőszobával felszerelt. Az apartmanhoz terasz is tartozik, amelyekről csodás kilátás nyílik a kertre és a hegyekre. Minden évszakban páratlan élmény!

További szálláshelyeket találsz a szallas.hu oldalán >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Nem csak az Alpokalján vannak romantikus vendégházak! Még több elragadó szálláshely Magyarországon:


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%