Koronavírus utazási információk

A Szallas.hu vezérigazgatójának nyílt levele a magyar utazókhoz #koronavírus #utazás

1 perces olvasási idő
Szigetvari_Jozsef_Szallas.hu_vezérigazgatójának_nyílt_levele
Szigetvári József-A Szallas.hu vezérigazgatójának nyílt levele -koronavírus utazás

Így üzent Szigetvári József, a Szallas.hu vezérigazgatója a Linkedin profilján közzétett bejegyzésében a magyar utazóknak, a Szallas.hu oldal foglalóinak és szállásadó partnereinek.

Szigetvari_Jozsef_Szallas.hu_vezérigazgatójának_nyílt_levele

#szallashu #biztonságban #belföldön #maradjitthon #koronavirus #covid19
 
Kedves Utazóink, Foglalóink, és Szállásadó Partnereink!
 
Nehéz héten vagyunk túl mindannyian. 
El kell áruljam, hogy talán a Szallas.hu legnehezebb hetén, pedig ez az oldal a 2008-as válság közepén jött létre, így soha nem ijedtünk meg a kihívásoktól. 
Ez a mostani helyzet azonban mégis más. Aggódunk a szüleink, gyermekeink és magunk egészségéért, és néha tehetetlennek és tanácstalannak érezzük magunkat – akár az iskolák bezárását , vagy egy szálláshelyen a vendéglemondásokat látva.
 
Az elmúlt héten sokan temették a turizmust, a szálláskiadást, és sokan aggódtak értünk is. Bizton állíthatom, hogy mi, a Szallas.hu csapata itt leszünk! Otthonról dolgozva is azon munkálkodunk, hogy most is tudjunk segíteni Önöknek, Nektek.
 
Otthon kell maradnunk, hogy megállítsuk ennek a járványnak a terjedését, és kerülnünk kell a társas kapcsolatokat, hiszen felelősséggel tartozunk egymás iránt. De nem kell, hogy elveszítsük az utazás szenvedélyét.

Mert az utazás nem tűnik el. 
A felfedezés élményét most is átélhetjük.  

Zarándokolni, túrázni rengeteg helyen lehet – akár fejben is- és nem is szükséges emiatt messzire elutazni, hiszen karnyújtásnyira jobbnál jobb caminókat találunk.
 
Poroljuk le képzeletben túracipőnket, vegyük elő régi térképeinket. Nézzük meg a neten a nagykanizsai a Csónakázó-tavat, vagy Budapesten a Normafát, gyönyörködjünk a Bükk hegység fáiban, közben hallgassuk az ébredő tavasz madarainak kintről beszűrődő hangját. Ismerjük meg az ország eddig felfedezetlen és lakhelyünk mellett található szegleteit családunk, párunk „magányában”. Az élmény itt van a közelünkben.
 
Otthon is fellapozhatjuk az utazásaink fotóalbumait, megszerkeszthetjük a legjobb élményeink videóját, hiszen olyan kalandjaink voltak és lesznek, amelyet időnként elő kell venni, újra és újra át kell élni. Ez jelenti a legszorosabb kapcsolatot szeretteinkkel. 
 
Ne veszítsétek el az utazás élményét, tartsátok frissen, egészségesen magatokat, addig amíg újra szabadon lehet kirándulni! Legyen ez akár a jövő héten, a jövő hónapban vagy az év egy későbbi szakaszában, mi itt vagyunk és itt leszünk, hogy segítsünk a legjobb úticélokat megtalálni. Hiszen a Szallas.hu-n már most is lehet előre foglalni egy jó kis erdei házat az őszi hétvégékre, vagy akár egy igazi családi pihenést karácsonyra.
 
Ha volt már lefoglalt utatok, akkor kérlek, segítsétek azzal a szálláshelyeket, hogy csak módosítjátok későbbre a foglalás időpontját, és adtok reményt nekik is. 
A Szallas.hu-nál segítünk nektek könnyen egyszerűen módosítani, csak keressetek minket.
 
Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra, hiszen tudjuk a járvány úgyis véget ér, és újra kisüt a nap.
 
Egyben biztosak lehettek, a szálláshelyeink várni fognak újabb élményekkel!
 
Úgy is lesz!
 
Szigetvári József
Szallas.hu Vezérigazgató

(Forrás: Linkedin, Fotó: Szigetvári József)

A Te fotóalbumodban milyen kedves emlékek szerepelnek? Oszd meg velünk a cikk alatt kommentben!


Mi történik Magyarországgal, ha hónapokra megszűnik a turizmus?



Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%