Site icon Szallas.hu Blog

Bakancslista: TOP 30 romantikus program és szállás őszre és télre


Különleges randihelyszínt keresel, de kiürült az ötletláda? Érdekelnek a legromantikusabb őszi és téli programok? Akkor jó helyen jársz!

30+ bombabiztos randitippet gyűjtöttünk össze, amivel leveheted a lábáról szíved választottját. Mindegy, hogy ingyenes, beülős, többnapos, első vagy épp sokadik randevúhoz szeretnél ihletet, az alábbi listában mindent megtalálsz a tökéletes romantikus programhoz.

Bakancslista: TOP 30 romantikus program és szállás őszre és télre

Őszi programok a természetben

Nem tudom, te hogy vagy vele, de szerintem egy kirándulós randival lehetetlen mellényúlni. Túráztok, beszélgettek, közben együtt figyelitek (és tévesztitek el) a turistajelzéseket. Egyszerűen szuper kaland, bármilyen fázisban is tart a kapcsolat. Na jó, első randin inkább ne vágjatok neki a Prédikálószéknek, de egy könnyed kirándulás igenis szülhet tartalmas, szívderítő emlékeket.

Mutass még több kirándulóhelyet >>

Wellness pihenés a romantika jegyében

Talán kijelenthetjük, hogy idén mindenkire ráférne egy wellness hétvége. Ha a munkával járó alapstressz nem lenne épp elég, folyton negatív hírek röpködnek a fejünk felett. És persze már a karácsonyi bolondokháza is ott lebeg a horizonton.

Ilyenkor különösen fontos, hogy megálljunk egy percre és teret engedjünk a test-lelki feltöltődésnek. Hogy egymásra hangolódjunk a párunkkal és felpiszkáljuk egy kicsit a megkopott szenvedélyt. Szerencsére itthon bőven akadnak minőségi wellness szállodák, ahol tökéletes pihenésben lehet részetek. Ezek közül mutatunk most néhányat:

Még több hazai wellness élmény >>

Budapesti randi programok őszre és télre

Ha kifejezetten Budapesten keresel romantikus programot, akkor máris hatost dobtál: a fővárosban egymást érik a jobbnál jobb látnivalók és élmények. Örökzöld klasszikusnak számít a Gellért-hegy és a Várnegyed környéke, ahogy a margitszigeti sétákat és a Sirius Teaházat sem lehet megunni. De ugyanilyen kihagyhatatlan program a dunai hajókázás, a libegőzés vagy a Városligeti műjégpálya is.

A Csodák Palotájában külön randi csomagot is kérhettek, a Retro Élményközpont, az Illúziók Múzeuma és a Metal Art Gallery pedig olyan jó beszélgetésindítók, hogy első randira is nyugodtan bedobhatod őket.

Ezt a partját válaszd a fővárosnak, a látnivalók és a szállások miatt >>

Romantikus szállások, ahol elbújhattok a világ zaja elől

Van úgy, hogy a nyüzsi helyett a csendet és a természet közelségét keresed. Amikor inkább lemondasz a masszázsról, meg a svédasztalos vacsorákról, csakhogy a magad tempójában, zavartalanul élvezhesd az őszi kikapcsolódást.

Ehhez nyújt segítőkezet a soron következő válogatás. 8 elképesztően jó összebújós szállást gyűjöttünk össze, ahol teljes kényelemben nézhetitek meg a Sárkányok Háza vagy épp a Hatalom Gyűrűi legújabb epizódjait.

10 különleges szálláshely Magyarországon >>

Romantikus programok, extrém kiadás

Biztos hallottad már, hogy a hajmeresztő kihívások erősebbé kovácsolják a párkapcsolatot. Ha teljesen elkoptattátok a mozi+vacsi kombót és már a közös kirándulás sem üti meg az ingerküszöböt, akkor lehet, hogy itt az ideje elvetemültebb programok után nézni.

Íme 5 izgalmas randi ötlet, amivel garantáltan pezsgést pumpálhattok a sótlan hétköznapokba.

10 szuper randitipp – Az év bármely napjára >>

Romantikus programok télre

A mínuszok beálltával nem csak a vastag csizmát meg a pufikabátot kell elővenni, hanem az utazói kedvet is. Bár sokan úgy hiszik, hogy a téli szezon és a romantika rossz párost alkotnak, valójában a zimankó alatt is klassz programok közül lehet válogatni.

Gondoljunk csak a felfedezésre váró havas hegycsúcsokra, a kivilágított utcákra vagy a gőzölgő forraltborra, ami percek alatt elűzi a hidegérzetet. Újra lehet korcsolyázni és síelni, nyitnak az adventi várások és valahogy még a leghétköznapibb élményeknek is ünnepi hangulata lesz.

Válogassatok az alábbi téli ötletek közül és hozzátok ki a maximumot ebből a végtelenül  romantikus időszakból!

24 elképesztő téli hely Magyarországon >>

TIPP: Töltsd le most a Szallas.hu mobil appot ingyenesen, találj és foglalj szállást egyszerűen! Letöltöm Androidra >> , Letöltöm iOS-re >>

Őszi bakancslista >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com, facebook.com)


Exit mobile version