Site icon Szallas.hu Blog

Programok hétvégére- 112 hétvégi programtipp minden évszakra


Még nem tudod mivel töltsd a hétvégét? Tippjeink segítségével garantáltan nem fogsz unatkozni! Tökéletes helyszíneket gyűjtöttünk össze az év minden hétvégéjére, egy- és kétnapos kirándulásokhoz. Bakancslistás helyek, amiket egyszer mindenképpen látni kell, városnézések és látnivalók, amikért megéri útra kelni, sőt rövid kiruccanásokat is tartogatunk a hétvégi feltöltődéshez és jól megérdemelt pihenéshez. Változatos és káprázatos programok hétvégére, amik mind felfedezésre várnak:

Bakancslistás programok hétvégére

Válogatások Magyarország legjavából. Bakancslistás összeállítások, népszerű és kihagyhatatlan helyek, amiket egyszer mindenkinek látnia kell. Ha ezt a listát követed, biztosan semmit sem hagysz ki Magyarország ismert és eldugott látnivalóiból.

Nagy magyarországi látnivalók gyűjtemény

Magyarország megszámlálhatatlanul sok látnivalóját szinte lehetetlen összegyűjteni, mi azért mégis vállalkoztunk rá egy- egy lista erejéig. Sőt a tájékozódásban térképek is a segítségedre lesznek.

Tavaszi programok hétvégére

Elég volt a szürke téli napokból, ugye? Itt a frissítő tavasz, éledezik a természet és végre hosszabb ideig van világos! Vesd bele magad a természetbe és fedezd fel ahogy virágba borulnak a fák, és színesednek a virágmezők. Elég egy vékony pulóver, nincs kánikula, madárcsicsergés mindenhol és a legváltozatosabb programok itt.

Nyári programok hétvégére

Sugárzó napsütés, meleg szellő és pezsdítő nyári vakáció. A vízparti csobbanástól a hűsítő hegyvidéki kirándulásig összegyűjtöttük Neked a legjobb nyári kalandokat.

Őszi programok hétvégére

Ezer színben pompázó őszi természet és szüreti mulatságok. Ha a legjobb őszi kirándulóhelyeket keresed, ne menj tovább! Mi találtunk neked több olyan célpontot is, ahol legszívesebben lehorgonyoznál egész őszre, hogy élvezd a kirándulásokat, a városnézést, a wellness élményeket és a gasztrokalandokat. Fedezd fel őket és induljon az őszi élményszüret!

Téli programok hétvégére

Téli meghitt hangulat, adventi forgatag, meleg vizű fürdők és a legizgalmasabb havas kalandok egy csokorba gyűjtve. A tél misztikus évszak, ilyenkor minden lelassul, elcsendesedik, a természet álomba merül. Te azonban ne tedd el a szekrény mélyére a fényképezőgéped, hiszen a behavazott vagy akárcsak deres tájak, kastélyok, befagyott vízesések és ünnepi díszben pompázó utcák és terek csak rád várnak.

Városnézések

Városkalauz, a hangulatos és élménydús városi barangolásokhoz. Tippek, hogy merre indulj, mit látogass meg és miket érdemes mindenképpen látni Magyarországon.

+Szállás tippek

Egynapos wellness tippek, mesebeli házikók, romantikus búvóhelyek, erdőszéli faházak és hangulatos vízparti szállások, ahol festői környezetben töltődhettek fel.

Akár hétvégi, akár hosszabb kikapcsolódást keresel, még több szállástippet találsz a szallas.hu oldalán >>

(Fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version